Kako PR rade profesionalci

Kako PR rade profesionalci

Kako PR rade profesionalci? – odgovor na to pitanje moći ćete doznati na PRpitch-u, 2. konferenciji o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike.

ŠTO?

Konferencija o odnosima s javnošću nazvana PRpitch, namijenjena je poduzetnicima, obrtnicima, menadžerima, zaposlenicima u odnosima s javnošću i marketingu te svima koji žele poboljšati svoju komunikaciju.

ZAŠTO?

Cilj je poduzetnicima i obrtnicima približi važnost odnosa s javnošću i poučiti ih kako im komunikacija može pomoći u razvoju njihova poslovanja. Upravo zato se nametnuo i moto konferencije – PRičom do uspjeha.

Kako PR rade profesionalci

GDJE? KADA?

Drugi po redu PRpitch, konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike održat će se u četvrtak 3. listopada 2019. u hotelu The Westin Zagreb.

O ČEMU?

Događanje počinje u 9.00 sati predavanjem Abeceda PR-a, nakon kojeg slijede zanimljive rasprave s temama Neka sedma sila bude s tobom!, PR-ovci i stranci – kakva komunikacija treba pratiti poslovanje na stranim tržištima, Pogled u budućnost, Izazovi komunikacije usluga: od izgovorene riječi do e-knjige žalbi, te Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara.

TKO SU STRUČNJACI?

U panelima će sudjelovati stručnjaci za odnose s javnošću te osobe čiji je posao usko vezan uz tu struku. Poseban gost konferencije bivši je predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.

Sudjelovanje u konferenciji najavili su uvaženi stručnjaci odnosa s javnošću i srodnih područja Olivera Majić, Ana Tkalac Verčič, Andrea Perkov, Andrea Tiberi, Ivana Crnčić, Maro Alavanja, Vanja Ovčar, Gordan Turković, Sandro Baričević, Davor Denkovski, Mirela Holy, Damir Jugo, Davor Huić, Mirela Španjol Marković, Davor Štetner, Kristijan Sedak, Vladimir Preselj, Ankica Mamić, Natasa Cesarec Salopek, Ermina Duraj, Aco Momčilović, Daria Mateljak, Nikica Škunca, Matej Lončarić, Boris Hajoš, Krešimira Rendulić, Marina Čulić Fischer, Koraljka Baričević, Ekrem Dupanović, Christian Čoklica, Brano Sudar, Saša Tenodi, Melita Pavlek, Siniša Mareković, Sanela Dropulić, Dražen Tomić, Ivan Matić Nević, Matija Srketić, Darko Buković,  Maja Ilčić i drugi.

Svi sudionici konferencije imat će PRiliku za PRomociju i PRezentaciju. Moći će se prijaviti na PRpitch aplikaciju i dogovoriti sastanak prema vlastitim željama, te će na kraju konferencije moći sudjelovati u zanimljivom programu pod nazivom NETWORKING – B2B Meeting i Matchmaking.

Organizator konferencije je prvi hrvatski portal za odnose s javnošću PRglas, a partner Talijansko-hrvatska gospodarska komora (THGK).

ŽELIŠ ZNATI VIŠE?

Ako želite znati više, detalje pronađite na: www.prglas.com/prpitch

Tags:

  • Show Comments (0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads