ZVIJEZDA – najsnažniji brend

Zvijezda - najsnažniji brend

Zvijezda je najsnažniji brend u Hrvatskoj s čak pet brendova u TOP 15, potvrdilo je to istraživanje Ipsosa – BRANDpuls.

Indikator snage brenda izračunat na temelju marketinških indikatora performansi brenda koji se kontinuirano prikupljaju u BRANDpuls istraživanju agencije Ipsos, pokazao je da je najsnažniji brend Zvijezdino suncokretovo ulje.

”Zvijezdino suncokretovo ulje prvi je i najstariji proizvod iz Zvijezdine tvornice dobrih okusa. To što mu se potrošači uvijek rado vraćaju, potvrda su našeg ulaganja u kvalitetu. Isto tako, snažno smo fokusirani na to da zadovoljimo potrebe potrošača, što nam oni vraćaju svojom vjernošću i na čemu im zahvaljujemo”, izjavila je Jasna Pulić, rukovoditeljica marketinga u Zvijezdi.

Uz suncokretovo ulje, među TOP 15 brendova nalaze se i Zvijezda majoneze koje drže 4. mjesto, tvrdi margarin 8. mjesto; Zvijezda ketchup je na 11. mjestu, a na 14. mjestu je Margo.

Indikator „BRANDscore“ omogućava uspoređivanje različitih kategorija proizvoda, a u obzir uzima različite aspekte odnosa potrošača prema brendu; od emocionalnih aspekata koji najviše govore o doživljaju kvalitete i intenzitetu percepcije brenda u svijesti potrošača do toga koliko ga često koriste.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads