Žena.hr – Superbrand 2017/18.

Žena.hr - Superbrand 2017/18.

Portal žena.hr spada među najčitanije i najuspješnije ženske medije u Hrvatskoj.

EMOCIJA

Portal žena.hr za većinu aktivnosti na portalu svoje vjerne čitateljice nagrađuje virtualnom valutom: žena.hr novčićima. Čitateljice zarađene žena.hr novčiće mogu koristiti kako bi se nadmetale u aukcijama i kupovale tj. osvajale stvarne proizvode.

Od 2015. godine ponovo je aktivan i žena.hr webshop u kojem se trenutno nalazi nekoliko brendiranih žena.hr proizvoda, a kroz webshop klijentima se nude i razne mogućnosti suradnje tj. promocije proizvoda.

Portal je u svojih 10 godina doživio 7 redizajna i veliki broj novih funkcionalnosti što dokazuje trud koji se ulaže kako bi portal u tehničkom smislu ostao u korak s najnovijim trendovima. Od početka 2015. godine, portal je u potpunosti responsive, tj. sve funkcionalnosti su dostupne na mobilnim i tablet uređajima, a 2017. portal je uveo HTTPS protokol.

Žena.hr - Superbrand 2017/18.

KVALITETA

Portal žena.hr spada među najčitanije i najuspješnije ženske medije u Hrvatskoj. To je postignuto prvenstveno kvalitetom sadržaja te konstantnim ulaganjem u razvoj i unapređenje portala. Velika prednost je svakako fleksibilnost i brzina prilagodbe promjenama na tržištu.

Isto tako, zahvaljujući tome što se kompletan razvoj portala radi unutar kuće, klijentima se mogu ponuditi posebni projekti i oglašivačke kampanje prilagođene željama klijenata. Upravo to se puno puta do sada pokazala velikom prednošću portala. U 2018. Godini veliki naglasak bit će stavljen na native projekte, video produkciju i razne offline projekte tj. evente koje portal planira organizirati širom Hrvatske.

Žena.hr - Superbrand 2017/18.

POUZDANOST

2006. Pokretanje portala žena.hr koji je u to vrijeme sadržavao redakcijske članke, forum, adresar i nekoliko alata. 2007. Vidi Web Top 100: 1. mjesto u kategoriji „Zabava, moda i glazba“ 2011. Prema Qudal istraživanju, na pitanje: “Koja web stranica u Hrvatskoj, prema vašem osobnom iskustvu i mišljenju, nudi najkvalitetniji sadržaj i usluge za žene?”, većina osoba ženskog spola u Hrvatskoj odgovorila je: žena.hr.

2012. Pokrenut je izbor „Proizvod godine“ kroz koji čitateljice portala biraju najbolje proizvode široke potrošnje na hrvatskom tržištu. 2014. Pokrenuta je rubrika Luxe u sklopu portala žena.hr, ali i na zasebnoj domeni luxe.hr. Rubrika svakodnevno donosi novosti iz svijeta luksuza.

2015. Portal žena. hr doživio je najnoviji redizajn čime je ujedno postao u potpunosti responsive. Osim toga, promijenjen je i logo portala. Otvoren je i ured u Zagrebu. 2017. RTL Hrvatska ušla je u suvlasništvo portala čime su portalu na raspolaganju postali dostupni znatno veći resursi kojima raspolaže jaka medijska kuća kao što je RTL.

To se prvenstveno odnosi na mogućnosti video produkcije i organiziranje raznih evenata i provođenje projekata. Portal je zahvaljujući toj suradnji u 2017. godini već ostvario nekoliko zapaženih projekata s naglaskom na native video produkciju. U rujnu 2017. portal je osvježen novim redizajnom i uveden je HTTPS sigurnosni protokol.

Žena.hr - Superbrand 2017/18.

RAZLIČITOST

Portal Žena.hr količinom sadržaja, rubrika i alata daleko nadilazi sve ostale ženske portale u Hrvatskoj i regiji. Jedna od glavnih značajki portala su kvalitetni autorski članci što su prepoznale čitateljice, ali i struka.

Redakcija portala žena.hr svakodnevno kreira nekoliko autorskih članaka koji čitateljicama pružaju informacije i savjete o zdravlju, ljepoti, modi, vježbanju, seksu, ljubavi, obitelji, majčinstvu, kućanstvu, financijama… Osim toga, redakcija svakodnevno kreira ostali sadržaj koji obogaćuje ponudu portala: recepte, kvizove, ankete, foto galerije, aukcije…

U kreiranju sadržaja osim redakcije u velikoj mjeri sudjeluju i čitateljice portala kroz mnoge rubrike. To se prvenstveno odnosi na forum i savjetovalište, ali i ostale rubrike: fotografije, blogove, bazar, korisničke recepte, korisničke grupe… Jedna od rubrika portala je i Bazar koji je pokrenut 2014. godine, a omogućuje čitateljicama da prodaju, mijenjaju ili poklanjaju odjeću, obuću, kozmetiku i ostale predmete.

Od velike koristi čitateljicama je i rubrika Proizvodi koja im omogućuje da ocjenjuju kozmetičke, prehrambene i ostale proizvode široke potrošnje te na taj način pomognu drugima kod odabira i kupovine nekog proizvoda. U bazi se trenutno nalazi više od 13.500 proizvoda te više od 50.000 ocjena čitateljica.

Zahvaljujući tome, na portalu se svaki mjesec ostvari više od 350.000 aktivnosti čitateljica u zajednici koja broja više od 60.000 registriranih čitateljica i čitatelja. Upravo veličina i snaga te zajednice čine jednu od najvećih vrijednosti portala. Većina posjetitelja portala su dakako žene (oko 80%), a radi se o visokokvalitetnoj publici orijentiranoj na internet. Gotovo 90% posjetitelja je dobne skupine 20-45 godina, uglavnom bolje platežne sposobnosti.

Žena.hr - Superbrand 2017/18.

JESTE LI ZNALI…

• žena.hr jedini je ženski portal u Hrvatskoj koji nosi Superbrands znak.
• žena.hr jedan je od rijetkih nezavisnih portala u Hrvatskoj koji se nalazi pri vrhu ljestvice čitanosti.
• Sjedište portala i redakcija nalazi se u Čakovcu, a 2015. godine otvoren je i ured u Zagrebu.
• Na portalu žena.hr djeluje najaktivnija ženska zajednica u Hrvatskoj i regiji s više od 60.000 registriranih čitateljica i čitatelja koji svaki mjesec ostvare više od 350.000 aktivnosti.
• Portal žena.hr za većinu aktivnosti na portalu svoje vjerne čitateljice nagrađuje virtualnom valutom: žena.hr novčićima. Čitateljice zarađene žena.hr novčiće mogu koristiti kako bi se nadmetale u aukcijama i kupovale tj. osvajale stvarne proizvode.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads