Zagreb plakat – Superbrands 2017/18.

Zagreb plakat - Superbrands 2017/18.

Zagreb plakat – vanjsko oglašavanje jedini je način tržišne komunikacije koji je konstantno aktivan na javnom prostoru dok traje kampanja.

EMOCIJA

Intencija Zagreb plakata je uvođenje novih tehnologija u ponudu i inventar, predvođenih ekranskim LED ili LCD tehnologijama, neovisno bili oni u već poznatom city light ili billboard formatu, uz inkorporaciju javnih informacijskih usluga kao što su: vremenska prognoza, kratke vijesti, obavijesti o prometu ili slično.

Zagreb plakat - Superbrands 2017/18.

KVALITETA

Iako je vanjsko oglašavanje konceptualno vremenito, ono je u modernom vremenu dobilo dodatno na važnosti jer moderni čovjek nije nikad više izbivao iz svog doma, što je uzrokovano aktivnim tempom života koji se nameće. Dodatnu vrijednost ima radi ograničenosti količine stvarnog, vanjskog prostora u odnosu na virtualni prostor.

Upravo u toj činjenici se nalazi ključna prednost vanjskog oglašavanja jer se pojedinac kreće javnim površinama, kroz napučene prometnice i gradske prostore na kojima se nalaze oglasni panoi sa svojim porukama. Budućnost je svakako svijetla za vanjsko oglašavanje radi visokih tehnologija koje nalaze svoju primjenu na oglasnim panoima, osiguravajući im time dodanu vrijednost.

Zagreb plakat - Superbrands 2017/18.

POUZDANOST

Zagreb plakat d.o.o. aktivno sudjeluje na hrvatskom oglašivačkom tržištu preko deset godina, koje raste svaki dan i u kojemu se ponekad iznimno teško orijentirati radi kvantitete oglasnih panoa različitog tipa i koncepta.

Situacija na marketinškom tržištu dodatno je složena radi pojave novih oglasnih medija, kako konvencionalnih (novi časopisi, radijske postaje, televizijske postaje ili leci), tako i novih tehnologija (kao što su varijacije internetskog oglašavanja). Svi gore navedeni marketinški kanali natječu se za unaprijed definirane marketinške budžete koji se iz godine u godinu smanjuju.

Zagreb plakat - Superbrands 2017/18.

RAZLIČITOST

Klasični i najtraženiji proizvod ove tvrtke su oglasni panoi, predvođeni billboard panoom, bigboard panoom i city light vitrinama, a slijede ih putokazni panoi sa svojim specifičnostima i amalgamom komercijalnog i javnog interesa pri čemu se omogućuje poslovnim subjektima najam smjerokaza, kao što je to praksa u razvijenim europskim zemljama.

Oglasni panoi tipa špan-master koji su postavljeni na stupovima javne rasvjete uz glavne gradske prometnice također su komercijalno zanimljivi. Oglasni panoi tipa street-light ističu se svojom specifičnošću jer se nalaze na stupu i na sebi imaju javni sat koji pokazuje točno vrijeme.

Zagreb plakat - Superbrands 2017/18.

 

JESTE LI ZNALI…

• Vanjsko oglašavanje jedini je način tržišne komunikacije koji je konstantno aktivan na javnom prostoru dok traje kampanja. Upravo toj posebnosti vanjsko oglašavanje može zahvaliti svoj opstanak već jako dugo vremena. Može se reći da je upravo vanjsko oglašavanje evoluiralo zajedno s razvojem raznih napučenih područja u kojima su ljudi živjeli u velikom broju.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads