Yammat – Superbrand 2017/18.

Yammat - Superbrand 2017/18

Prema broju unique usera na shoutcast platformama, upravo Yammat je pozicioniran u Top 3 radijskih medija u Hrvatskoj.

EMOCIJA

Uspješni Yammatovi eventi pod prepoznatljivim nazivima Yammatovo (Marc Almond, ABC, Cardigans), Yammat Loves (CHK CHK CHK (!!!), New York – The Ritual, Louie & Anane Vega) i Blender (Emmanuel Satie, Ten Walls) pokazali su da 102 sve 5 nije jednosmjeran medij nego da dobru glazbu sa svojih radijskih valova pretače i u vrhunske audiovizualne glazbene doživljaje.

Kroz vlastiti program Yammat FM podržava i brojne lokalne, nacionalne ali i međunarodne glazbene festivale. Ove godine 102 sve 5 preuzima ulogu stage hosta na glazbenom festivalu LABO 2018.

Yammat - Superbrand 2017/18

KVALITETA

Komunikacija putem Yammata čini razliku. Glazbeno, sadržajno i prezentacijski različit od konkurencije Yammat poštuje svoju publiku, razgovara sa svojim slušateljima i sluša kritike kao i pohvale. Veza slušatelja i Yammata iskrena je i transparentna. Klijentima se kreiraju i realiziraju jedinstvena komunikacijska rješenja koja sve češće izlaze iz radijskog okruženja u digitalni svijet.

102 sve 5 od prvog dana emitiranja ima kontinuirano stalan rast slušanosti. Taj rast je trenutno vidljiv u digitalnoj domeni. Prema broju unique usera na shoutcast platformama, upravo Yammat je pozicioniran u Top 3 radijska medija u Hrvatskoj.

Zadovoljna i sve brojnija publika koja ga svakodnevno sluša dulje i češće od uobičajenog tržišnog prosjeka najbolja je potvrda jedinstvene pozicije Yammata na medijskom nebu Zagreba i Hrvatske.

Yammat - Superbrand 2017/18

POUZDANOST

6. veljače 2015. još jednom se promijenila medijska povijest Zagreba i Hrvatske. Na frekvenciji 102,5 megaherca, u 7 ujutro, s emitiranjem je krenuo Yammat FM. Prve osobe koje su slušatelji mogli čuti u eteru bili su voditelji Milan Peh i Siniša Švec.

Od tog dana pa sve do danas, Yammatova pokretačka vizija se nije promijenila – Yammatovci stvaraju radio kojega bi i sami voljeli slušati. I žele takav radio približiti ne samo Hrvatskoj već i cijelom svijetu. Rezultat tih nastojanja je jedinstven koncept emitiranja iz europskih prijestolnica pod nazivom “Yammat goes to… (Berlin /London/ Amsterdam/Kopenhagen/ Stockholm/Prag ….)”, u službenoj suradnji s veleposlanstvima zemalja partnera.

RAZLIČITOST

Yammat FM u mnogočemu zadovoljava visoke kriterije struke i ukuse slušatelja, što ne čudi imajući u vidu da je okupio hrvatsku voditeljsku i DJ “kremu”, po mnogima najbolje od najboljih – redom: Siniša Švec, Milan Peh, Zdravko Mamić Maminho, Alen Balen, Ivona Kovačević (Mojo Sound System), Dubravka Bratoljić, Daniel Bilić , SMS Deutsch (Drive), Nick Colgan i Jogarde (Adriatic Coasting), Bocca Sofistifunk, Tomo Ricov (Chimi Chaga), Blacksoul (Music matters) s mladim nadama Martinom Vazdar i Lucijom Čeč, a nedavno su im se svojim profinjenim glazbenim izborima pridužili strastveni vlasnik preko 10.000 ploča Čedo Prodanović sa svojom Glazbenom kancelarijom, te Boris Jokić sa Glazbenim kurikulumom.

Osim po kvalitetnoj glazbi, Yammat FM se ističe dokazanim novinarskim imenima, kao i mladim novinarskim snagama koje predvodi Lorena Ouahchia, a koji svoja znanja usmjeravaju na kreiranje emisija društvenih, kuluturnih, političkih, glazbenih i drugih važnih svakodnevnih tema.

Kroz tjedan u eteru se mogu čuti: Aftershock – tjedna analiza političke i društvene scene atraktivnog radijskog izraza, objektivna i analitička do srži koji autorski potpisuje priznata novinarka Silvija Šeparović. Selo moje malo – dnevni pregled događaja, vijesti i tema vezanih isključivo za grad Zagreb i bližu oko- licu.

Radio aktivitet – otvoreni medijski prostor za sve vrste građanskih inicijativa, javna platforma za predstavljanje civilnoga društva. Emisija koja promovira poticanje demokracije, tolerancije, pluralizma mišljenja. Sportski uložak – pregled sportskih zbivanja s naglaskom na uspjehe i neuspjehe zagrebačkih i hrvatskih sportaša, ali i rekreativaca.

Gradske minute – emisija o Gradu za građane. Tjedni intervju – ugošćuje sugovornike iz javnog, političkog, društvenog, kulturnog i glazbenog života. Tematika i smjer prepušteni su urednicima što ovaj program čini iznimno elastičnim i zanimljivim.

Business As Usual – emisija predstavlja najnovije gospodarske trendove i analize te najnovija znanstvena otkrića i njihovu moguću praktičnu primjenu u svakodnevnom životu. Na popularan i slušatelju razumljiv način želimo informirati o suvremenim postignućima u medicini, farmakologiji, fizici, kemiji i računalnoj tehnologiji.

Kulturni skalpel – emisija koja “secira” najaktualniju kulturnu temu tjedna – film, glazba, likovna umjetnost, fotografija, kazalište i slično. Katedra za plastičnu kirurgiju – svojevrstan portret teme koja se obrađuje, a tema može biti osoba, pojava, pokret, problematika i slično. Zelena transverzala – emisija koja se bavi ekološkim pitanjima grada Zagreba i Hrvatske.

Školica – emisija za djecu i roditelje koja obrađuje pitanje školstva, obrazovanja, ali i jezika te brojnih drugih tema važnih za razvoj i odgoj djece.

Yammat - Superbrand 2017/18

JESTE LI ZNALI…

• Yammat FM je medijski spoj provjerenih radijskih lisaca i najtalentiranije hrvatske medijske mladosti.
• Svaki voditelj i DJ u Yammatovom eteru sam & “ručno” bira glazbu za vjerne slušatelje.
• Zdravko Mamić Maminho proslavio je 35 godina profesionalne karijere na Yammat Loves CHK CHK CHK (!!!) eventu.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads