WEB Marketing Akademija

Tvrtka Marketing Odjel d.o.o. prva je hrvatska tvrtka koja je krenula s organizacijama poput WEB Marketing Akademije, konferencijom Web::Strategija, od kojih su prve zaživjele kao savjetovanje za internet marketingaše koji su tražili centralno mjesto za druženje i razmjenu znanja te učenje o novim trendovima.

Pripremila: Adela Juhas
Foto: WEB Edukacija, arhiva

Kasnije, Web::Strategije postaju regionalne konferencije koje okupljaju sve poduzetne duše internetskog marketinga, velike igrače, male tvrtke, kao i individue kojima su ovi eventi bili mjesto na kojemu su dobivali najnovije informacije i kretanja u trendovima internetskog marketinga od predavača koji su se smjestili na sam vrh stručnjaka voljnih i željnih prenošenja svojeg znanja i iskustava.

”Puni i van sezone”

U nastavku, prirodno su dolazile ideje i realizacije sajmova Web::INDUSTRIJA, a najposjećenija bila je 2013. godine gdje je tema bila turistička: “Puni i van sezone”. Posvećena turističkom sektoru, omogućila je njegovim zaposlenicima informacije iz prve ruke što je potrebno kako bi u svakom trenutku dobivali nove goste i zadržali one vjerne i dugogodišnje.

Turizmu je, kao jednoj od najjačih i najpotencijalnijih gospodarskih grana, najbitniji kotač web marketing kroz koji teče sva rijeka promocije. Tako je ovaj projekt velikom broju privatnih iznajmljivača, hotelskim strukturama i samim sezonskim djelatnicima pomogao pri ostvarivanju njihovih kvalitativnih i kvantitativnih maksimalnih rezultata.

I to sve kroz edukacije koje su ih naučile kako pristupiti digitalnom marketingu, gdje i s kojim alatima pojačati promociju, gdje se i u kojem trenutku oglašavati, koje ključne riječi koristiti, kako povećati ROI te kako budžetirati.

Web poslovanje krucijalni je dio svih edukativnih događaja koje tvrtka Marketing Odjel organizira te se odnosi na pravne i fizičke osobe koje koriste računala i suvremene komunikacijske tehnologije sa ciljem napretka u svojem poslovanju.

WEB zajednice

Kao tvrtka, fokus stavljaju na povezivanje web zajednice kroz dijeljenje znanja od predavača, specijaliziranih za određena područja digitalnog marketinga. Predavači su kroz desetogodišnje konferencije (Web::Strategija, Weboo), sajmove (Web::INDUSTRIJA), tečajeve i seminare Web::Edukacije i Web Marketing Akademiju svrstavani u TOP 5 predavače prema anonimnim glasovima publike.

Savjetovanje i stručno školovanje

“Te je sjajne mlade ljude trebalo involvirati u nastavak web zajedništva što smo vidjeli kao priliku da ih okupimo u team stručnih, ekskluzivnih predavača, obzirom na njihove profesionalne kompetencije, koji našim klijentima mogu ponuditi savjetovanje i stručno školovanje.

Na taj smo im način dali vjetar u leđa i mogućnost za novim razvijanjem u njihovom profesionalnom smjeru, kao i promociju njih samih kroz naše događaje koje prate najveći hrvatski mediji, koji su naši dugogodišnji partneri.” – izjavila je Martina Lenac, event managerica i voditeljica Web Marketing Akademije (WMA 1 i WMA2).

web-marketing-akademija

Auditorij svih javnih događanja Marketing odjela izrazio je želju za nastavkom edukacije u profesionalnijem smjeru. U tom trenutku pokrenuli su Web Marketing Akademiju (WMA1) koja danas upisuje već 14. generaciju polaznika, budućih certificiranih specijalista za digitalni marketing, čije se osposobljavanje upisuje u radnu knjižicu.

WMA2 nastavak na WMA1 

Trenutno su krenuli i s upisima u Web Marketing Akademiju (WMA2) koja dolazi kao nastavak školovanja nakon završene Web Marketing Akademije (WMA1) te upisuje sve polaznike koji imaju dobre temelje za savladavanje praktične, napredne nastave iz područja digitalnog marketinga, a svojim uspješnim završetkom stječu titulu eksperta za digitalni marketing.

Turizmu je, kao jednoj od najjačih i najpotencijalnijih gospodarskih grana, najbitniji kotač web marketing kroz koji teče sva rijeka promocije.

Web zajednica povezana je i na forumu za pitanje i odgovore, Znatko, gdje su i redoviti predavači Web Marketing Akademija koji svim polaznicima i registriranim korisnicima foruma pružaju podršku u nastavku karijere digitalnog marketinga.

Želja je tvrtke Marketing Odjel da svi zajedno koegzistiraju u svijetu gdje je digitalni marketing integriran u sve web i mobilne kanale te da imamo jedno centralno mjesto gdje može doći pojedinac, ali i cijela korporacija, koji imaju potrebu za specijalističkim školovanjem ili jednostavno seminarom koji će im pomoći pri postavljanju strategija za projekte uz korištenje naprednih alata i poznavanje procesa u svim sferama digitalnog marketinga.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads