Tražite plažu? Nađite Beachrex

Tražite-plažu-Nađite-Beachrex
Ukoliko vas zanima da li je plaza pješčana, šljunčana, prirodna, ima li hladovinu, da li je na njoj gužva, je li za djecu, možete li dovesti psa, Beachrex će vam odgovoriti i na ta pitanja.

Pripremila: Lea Brezar
Foto: Beachrex

Vlasnik projekta Gregor Balažic je nakon nekoliko godina napustio posao u velikoj tvrtki, kupio kamper, kameru i sa dobro pripremljenim planom i vizijom započeo svoj put i istraživanje plaža Mediterana. To je rezultiralo ogromnom zbirkom od 50.000 fotografija, 2.500 video snimaka i 3D sfernih snimaka te više nego 500.000 informacija o vrsti plaže, infrastrukturi i objektima na pojedinoj plaži.

Beachrex web stranica i aplikacija

Ovi podaci su sada zastupljeni u modernoj web stranici. U planu je i mobilna aplikacija koja će omogućiti posjetiteljima plaža ili radnicima u turizmu, da u skladu s visokim standardima prezentacije plaža na www. beachrex.com, i svoju vlastitu plažu postave na Beachrexu.

Svaka plaža predstavljena je visoko kvalitetnim fotografijama, video i 3D sferno snimcima, koji omogućuju da vidite plažu iz svakog kuta. Uz to možete vidjeti i naći informacije o parkiralištu, putu do plaže, navigaciji i trajanju putovanja od mjesta noćenja do plaže, trenutačno vrijeme na plaži, trenutačnu temperaturu vode, vremensku prognozu za sljedeće dane, web kamere na plaži.

Odgovori na pitanja o plažama

Ukoliko vas zanima da li je plaza pješčana, šljunčana, prirodna, ima li hladovinu, da li je na njoj gužva, je li za djecu, možete li dovesti psa, Beachrex će vam odgovoriti i na ta pitanja. Ukoliko ste neke od tih plaža posjetili možete ih ocijeniti i komentirati.

tražite-plažu-nađite-beachrex

Nadalje, BeachRex navodi i vrstu plaže (npr. pijesak, šljunak, prirodna hladovina, i dr.), popunjenost, prikladnost u ovisnosti od korisnika plaže (obiteljska, za istraživače, za zabavu), kao i detaljne informacije o mogućnostima turističkog smještaja na plaži, restoranima, sportskim sadržajima i animaciji. Na raspolaganju je ukupno oko 200 podataka za pojedinu plažu. Svaki posjetitelj može dodati svoj komentar i ocijeniti plažu.

Uglavnom, jasno vam je zašto smo oduševljeni ovom idejom i konceptom pa u nekom od idućih brojeva priču brusimo detaljnije.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads