ROWENTA – Superbrand 2017/18.

Rowenta - Superbrand 2017/18.

U ROWENTI, nastup je u srcu svega što čine.

EMOCIJA

ROWENTA je izuzetno ponosna i sigurna u kvalitetu svojih proizvoda, tako da je i 2018. g. produljila jamstvo na određene modele usisivača dodatnih 3 godine, što znači 5 godina jamstva ukupno!

Rowenta - Superbrand 2017/18.

KVALITETA

Rowentin DNA je uljepšavanje života tehnologijom visokih performansi koja osigurava savršene rezultate. Rowenta osigurava mekoću i nježnost izvana i visoke tehnologije unutar, što u konačnici jamči ugodan doživljaj svim njezinim potrošačima.

Kako bi se održao ovaj zamah, kapacitet tvornice usisivača u Vernonu gotovo je udvostručen u pet godina, i sada proizvodi blizu milijun jedinica.

Rowenta - Superbrand 2017/18.

POUZDANOST

Rowenta je brend stvoren 1909. godine u Njemačkoj, s jasnim fokusom na tehnologiju i visoku kvalitetu. Prvo lansiranje bilo je u kategoriji glačanja, glačalom s termostatom i keramičkim grijačima.

Od 1960. godine, brend širi svoj teritorij, a još više pažnje posvećuje dotjeranosti i eleganciji: u 1970-im predstavlja prve usisavače, a 1990. cijeli niz poluprofesionalnih uređaja za oblikovanje kose za mlađe i modernije potrošače. Posebno je ponosna ipak na dostignuća u području smanjenja buke pri usisavanju.

Ukupno je 15 godina radila na tome da smanji razinu buke svojih proizvoda jer su istraživanja pokazala da ljudima smetaju bučni kućanski uređaji, a uz to je utrošila i više od 10 godina na razvoj eko-inteligentnih proizvoda, posebno u kategoriji usisivača.

 

Rowenta - Superbrand 2017/18.

RAZLIČITOST

U ROWENTI, nastup je u srcu svega što čine. Rowenta vodeći proizvodi su uglavnom u kategoriji čišćenja doma, njege rublja i njege kose. Perjanica uspjeha, usisivači nove generacije, potpomognuti jakim digitalnim planom za aktivaciju i nekoliko oglasnih kampanja, Silence Force 4A razreda (bez vrećice i s vrećicom) postali su stand-out proizvodi.

Neophodni u čišćenju kućanstva, usisivači su postali još učinkovitiji. Uklanjaju prašinu i sve vrste alergena. Unose jamstvo boljeg življenja u svakodnevicu kućanstva. S druge strane, usisivači su vrlo glasni. Rowenta je osmislila niz iznimno tihih usisivača, bez gubitka učinkovitosti.

Asortiman Rowenta usisivača, sa ili bez vrećice, upotrebljava snagu od 700 W do 950 W. Rowenta je posebno ponosna i na svoje inovacije u kategoriji oblikovanja kose, BRUSH ACTIV rotirajuća četka koja suši i oblikuje u isto vrijeme postigla je veliki uspjeh među hrvatskim korisnicima, a danas se na policama hrvatskih trgovina može naći čak 5 različitih modela.

Rowentina glačala bila su oduvijek sinonim njemačke kvalitete, radi svog dizajna i dugog vijeka trajanja, a najjači modeli se i danas proizvode isključivo u Njemačkoj i opravdavaju očekivanja korisnika zajamčenom njemačkom kvalitetom. Rowenta je u tom segmentu 2017. godinu posebno isticala kroz plasiranje novih glačala i parnih postaja koje odlikuje niska razina buke.

Rowenta - Superbrand 2017/18.

JESTE LI ZNALI…

• Rowenta osigurava dostupnost rezervnih dijelova tijekom 10 godina u prosjeku, za sve proizvode proizvedene nakon 2012. godine. Za dostavu svih plastičnih dijelova Rowenta je od svibnja 2016. započela s testiranjem 3D printera.
• Rowenta godinama ide s vama i na putovanja, skijanja, ljetovanja uz svoje klasično putno glačalo, malo i snažno, za svaki kofer.
• Rowenta Silence Steam proizvodi se u Francuskoj u Pont Evequeu (Isere), industrijskom mjestu Groupe SEB, osnovanom 1964. godine.

Rowenta - Superbrand 2017/18.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads