Rezervirano za najbolje!

NOVI SVIJET, NOVI BIZNIS

Luksuzne i lijepe stvari i brendovi namijenjeni su za najbolje, za tebe i mene, baš kao i 20. broj Brend kulture 🙂

Pratite nas sljedećih dana i čitajte intervju s Jurom Cekutom iz Zlatarne Celje o uvijek aktualnoj zlatarskoj klasiki, o Marini Baotić cjelovitoj nautičkoj usluzi u srcu Dalmacije, o bračnom paru Erdelić koji je pokrenuo revoluciju zdravih cipela; čitajte kolumne Mie Bezjak vlasnice agencije Brand Angel i Darka Bosnara kreativnog direktora IMAGO OGILVY te još brojne druge zanimljive ekskluzive 🙂

Rezervirano za najbolje

Luksuz je uvijek tražena roba na koju najčešće ne utječu ekonomske krize, recesije, rezanje troškova, niti klimave financijske noge određenog dijela stanovništva. Potražnja za luksuznim brendovima ne jenjava niti u najtežim financijskim trenucima, jer skupocjeni nakit, odjeća ili luksuzan odmor uvijek će naći svoga kupca, kupca na kojeg su se u konačnici ti brendovi i orijentirali.

Luksuzni brendovi tako svoju vrijednost opravdavaju kvalitetom, imenom te cijenom samog proizvoda, koju najčešće opravdava dodatna vrijednost proizvoda ili usluge, poput luksuznog doživljaja kupnje, čaša pjenušca u ruci, zasebna prostorija za isprobavanje i kupnju, osobni prodavač koji će vam se posvetiti u potpunosti… i tko zna što još.

Luksuzni brendovi ne spavaju na jastuku stare slave već skladno balansiraju kroz promjene koje dotiču i njihovo poslovanje, pritom donoseći nove mogućnosti svojim kupcima podižući luksuz na jedno novu razinu, modele osmišljene za nove populacije modernog, tehnološkog svijeta.

Svi znamo tko su ti brendovi, ali ne znaju svi kako oni posluju i što im je najbitnije. Te detalje donosimo mi, na našim ekskluzivnim stranicama magazina namijenjenog samo najboljima, onima koji vam donose i onu dodatnu vrijednost.

Josipa

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads