Prva dodjela IdejaX, MIXX i Effie nagrada putem live streama

Prva dodjela IdejaX, MIXX i Effie nagrada putem live streama

Pridružite se prvoj live stream dodjeli nagrada kreativne industrije u četvrtak i petak, i uvjerite se u to za sebe. Kreativnost, kao i ljudski duh, nezaustavljivi su. 

Industrija tržišnih komunikacija uvijek, a posebno u vrijeme krize, ima moć povezati, nadahnuti, te potaknuti čitave zajednice na pozitivnu promjenu. Svjesni toga, iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje znaju da je sada važnije no ikada raspiriti kreativni žar koji cijelu industriju gura naprijed.

Upravo zato će najbolja komunikacijska postignuća iz prethodne godine te profesionalce koji su ih stvarali nagraditi nagradama IdejaX, MIXX i Effie.

Prva dodjela IdejaX, MIXX i Effie nagrada putem live streama

IdejaX nagrađuje ideje koje pomiču granice, MIXX se dodjeljuje za najbolje digitalne kampanje i alate/platforme u području tržišnih komunikacija, a nagradu Effie primit će najefikasniji marketinški projekti.

Iako se tradicionalno dodjelju u sklopu Dana komunikacije u Rovinju, ovogodišnju selekciju najuspješnijih komunikacijskih ideja pratite putem live streama na Facebook stranici Dani komunikacije, 16. i 17. travnja u 21 sat.

Kreativnost, kao i ljudski duh, nezaustavljivi su. Pridružite se prvoj live stream dodjeli nagrada kreativne industrije u četvrtak i petak, i uvjerite se u to za sebe.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads