Print Studio – Superbrand 2017/18.

Print Studio - Superbrand 2017/18.

Vrijednost Print Studio robne marke su dugogodišnje odgovorno i predano poslovanje na tržištu digitalnog tiska te visoka razina kvalitete proizvoda.

EMOCIJA

Usmjerenost na marketinške aktivnosti i sudjelovanje u sponzorstvima ili donacijama brojnih poslovnih, humanitarnih ili društveno korisnih aktivnosti odnosno događanja. Osim toga fokus je na direktnom kontaktu i dugoročnim uspješnim odnosima s klijentima i poslovnim partnerima.

Kao najveći uspjeh vrednuje se zadovoljstvo klijenata te je tvrtka orijentirana na zahtjeve i potrebe istih. Kroz sponzorstva određenih poslovnih događanja Print Studio sudjeluje u promicanju razvoja reklamne industrije. Tvrtka također sudjeluje na specijaliziranim sajmovima ili izložbama te promovira snagu i prepoznatljivost brenda.

Print Studio - Superbrand 2017/18.

KVALITETA

Vrijednost robne marke su dugogodišnje odgovorno i predano poslovanje na tržištu digitalnog tiska te visoka razina kvalitete proizvoda. Osim vrhunske usluge ističe se brza reakcija na sve upite i zahtjeve što je omogućeno razvojem novih tehnologija proizvodnje, ulaganjima u proizvodne kapacitete i edukaciju zaposlenika.

Print Studio je stabilna, pouzdana i ugledna tvrtka te sinonim za kvalitetu proizvoda koja je kontinuirano usmjerena na profesionalnu izvrsnost te poboljšavanje poslovnih rezultata i razvoj proizvodnih kapaciteta.

Print Studio - Superbrand 2017/18.

Važno je istaknuti i zaposlenike kao najbolje promotore tvrtke i brenda koji nude individualni pristup svakom klijentu te pružanje svih potrebnih informacija i rješenja u smislu kvalitetne i dugoročne suradnje.

POUZDANOST

Tvrtka Print Studio d.o.o. osnovana je 1990. Godine te je prvobitno poslovala samo na jednoj lokaciji u Martićevoj ulici u Zagrebu. Osnivači Print Studija su Nenad i Zlatko Vuković te su poslovanje davne 1990. godine započeli tek s nekoliko zaposlenih. Tijekom godina uspješnog poslovanja te ulaganja u proizvodne kapacitete otvorene su još 4 poslovnice u samom centru grada te danas tvrtka zapošljava 50 djelatnika u 5 poslovnica u Zagrebu na 1620m2 poslovnog prostora.

Sign shop poslovnice (mali formati) smještene su na 4 lokacije u strogom centru grada, a sjedište tvrtke te većina proizvodnih kapaciteta velikih formata smještena je na Zavrtnici.

Print Studio - Superbrand 2017/18.

RAZLIČITOST

Organizacijska struktura Print Studija temelji se na nekoliko glavnih djelatnosti, a to su digitalni tisak velikih i malih formata, obljepljivanje vozila i plovila, sign shops i promotivni materijali. Navedena struktura obuhvaća široki spektar aktivnosti kao što su digitalni tisak UV stabilnim bojama na različite materijale – pvc naljepnice (standardne i specijalizirane), na posebne materijale za uređenje interijera te na pločaste materijale pogodne za izradu svih vrsta reklama i označavanja.

Print Studio - Superbrand 2017/18.

Glavne kategorije proizvoda u digitalnom tisku velikih formata su ceradna reklamna platna, mesh za građevinske skele, direktni tisak na pločaste materijale, naljepnice, jumbo i citylight plakati, fototapete, obljepljvanje vozila i plovila, uređenje prostora te reklamni promo materijal.

U tisku malih formata (sign shops) izrađuju su posjetnice, pečati, natpisne ploče, pvc naljepnice malih formata, print na majice te ostali fotopokloni. Proizvodi se izrađuju isključivo na vrhunskim materijalima visoke kvalitete te im je takav pristup poslovanju omogućio da po- stanu nezaobilazan i prepoznatljiv brand.

Print Studio - Superbrand 2017/18.

JESTE LI ZNALI…

• Oslikali ledolomac – STENA
• Oslikavaju plovila različitih veličina i vrsta
• Od prvog dana sudjeluju u projektu Snow Queen Trophy sa izradom svih reklamnih mini, maxi i mega materijala
• Preko 29.000 kupaca (pravnih i fizičkih) • Isprintanih preko 3.000.000 m2

Print Studio - Superbrand 2017/18.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads