“Ponosno svjetlo hrvatske kulture” nova je i aktualna HEP imidž kampanja

Ponosno svjetlo hrvatske kulture nova je i aktualna imidž kampanja

HEP ima novu imidž kampanju koja proteklih nekoliko tjedana privlači pažnju hrvatske javnosti.

Osim efektnog vizuala, zanimljiva je I priča koja stoji iza kampanje, a govori o prirodnim bogatstvima, o kulturnoj baštini koja je najvrednija hrvatska imovina.

HEP već dugi niz godina podupire projekte iz područja umjetnosti i kulture, ali i projekte koji za cilj imaju očuvanje tradicije i baštine.

I to je samo dio HEP-ova doprinosa očuvanju hrvatske kulture i baštine. Podupiranjem brojnih projekata s područja umjetnosti i kulture poput natječaja za donacije Svjetlo na zajedničkom putu, pomaže se umjetnicima, promovira se hrvatska kultura u inozemstvu. Tako se podupiru i aktivnosti usmjerene na očuvanje i promicanje nacionalnih i lokalnih kulturnih sadržaja.

U kampanji zvučnog naziva “Ponosno svjetlo hrvatske kulture” se tako pojavljuju opera, balet i orkestar Hrvatskog narodnog kazališta. Pojavljuje se alkar Andrija Hrgović kao predstavnik Viteškog alkarskog društva iz Sinja, ansambl Lado, mješovita klapa Elektrodalmacija te znamenitosti i manifestacije poput Lepoglavska čipke, Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, Hvarskog kazališta, Vinkovačkih jeseni i Dubrovačkih ljetnih igara.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads