Osvojite ulaznice za Digital Takeover!

Osvojite ulaznice za Digital takeover!

Networking, učenje od govornika svjetske klase, isprobavanje najnovijih tehnoloških dostignuća ili stjecanje novih spoznaja samo su neke od stvari zašto ne smijete propustiti Digital Takeover 2020.

Ako još niste nabavili karte za najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo evo sjajne prilike za to. Uključite se u nagradni natječaj i odgovorom na pitanje „Zašto biste baš vi trebali osvojiti kotizacije za Digital Takeover?“ dobivate priliku postati jedan od posjetitelja koji će 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu biti dio ovog nezaboravnog eventa koji okuplja više od 40 svjetskih stručnjaka i predavača, te preko 40 expo izlagača.

Sretnim dobitnicima za najveći inovacijski i transformacijski summit & expo osiguravamo po 2 regular karte u vrijednosti od 1900 kuna. Zato zaigrajte i iskoristite ovu sjajnu priliku za ekskluzivan uvid u svijet inovacija, tehnologije i najboljih svjetskih praksi.

Osvojite ulaznice za Digital takeover!

Natječaj traje od 13. veljače do 19. veljače, a sretni dobitnici bit će objavljeni 21. veljače. Za nagradni natječaj možete se prijaviti na službenoj stranici www.digitaltakeover.hr gdje se nalaze i pravila sudjelovanja.

Stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje kotizacije za događaj na kojem će predavanje održati neki od trenutno najutjecajnijih speakera – Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix koji je promijenio navike konzumacije filmskog sadržaja, Stelarc, slavni australski performer i umjetnik koji svojim radom pomiče granice ljudskog tijela ili Mate Rimac, čovjek čija se kompanija za izradu dijelova za automobile danas smatra samim vrhom tehnoloških dostignuća

Kotizacije možete osvojiti za predavanje Ivana Mrvoša koji je prema Forbesu jedan od 30 najperspektivnijih poduzetnika mlađih od 30 godina, za Korada Korlevića, vodećeg hrvatskog astronoma i znanstvenika; Larsa Silberbauera, digitalnog genijea iz LEGO svijeta, Dr. Morgaine Gaye, svjetsku food futuristicu, Tanju Bivic Plankar, predsjednicu organizacije Blockchain Alliance Europe.

Zatim za Elias Aalto, suosnivača globalne kompanije za dostavu hrane Wolt, Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, ali i razne državnike, vizionare, inovatore, tehnološke izumitelje, financijske i digitalne eksperte i marketinške stručnjake.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads