Oglasnik – Superbrand 2017/18.

Oglasnik - Superbrand 2017/18.

Nesumnjivo svi pokazatelji govore da je Oglasnik, već skoro 30 godina, neprikosnoveni lider, i k tome jedini nacionalni oglasnik.

EMOCIJA

Oglasnik je 2017. godine imao i brojne zanimljive marketinške kampanje, poput dobro poznate ‘Vaš oglas je bitan’ s velikim brojem plakata po gradu Zagrebu te kampanjom #besplatnioglasi i šaljivim TV reklamama, koje su prikazivane na RTL televiziji. Također, u 2017. godini odvijala se i kampanja sa saborskom foteljom, koja je svoj vrhunac doživjela u shopping centru City Center One West, kada su prolaznici bili pozvani odmoriti se i slikati se u zasigurno najudobnijoj hrvatskoj fotelji.

Posao.hr je 2017. godine slavio 15 godina postojanja te se može pohvaliti kampanjom ‘Najbolja veza za posao’. Do sada je objavljeno više od pola milijuna oglasa, čak 31.280 registriranih poslodavaca upravo preko ovog specijaliziranog portala traži potencijalne kandidate, a godišnje portal pretraži dva i pol milijuna posjetitelja!

Također, tijekom godina postojanja tim Posao.hr-a neprestano je istraživao tržište rada. Brojna su istraživanja donijela zanimljive rezultate, koje su nerijetko brojni news portali prenijeli. Kontinuirano tjedne top poslove, iz ponude Posao.hr-a, prenose vodeći nacionalni portali te regionalni portali u Hrvatskoj.

Tijekom niza godina uspješnog djelovanja Posao.hr imao je i važnu ulogu u različitim projektima, kroz koje je aktivnim sudjelovanjem postao važan sudionik na tržištu rada.

Posao.hr ujedno je i jedan od najstarijih članova grupacije The Network, koji je u deset godina prerastao u mrežu portala za zapošljavanje, čije članice pokrivaju više od 130 zemalja diljem svijeta.

Oglasnik - Superbrand 2017/18.

KVALITETA

Ime Oglasnik sinonim je za sve proizvode koji se bave oglašavanjem. Nesumnjivo svi pokazatelji govore da je Oglasnik, već skoro 30 godina, neprikosnoveni lider, i k tome jedini nacionalni oglasnik.

Oglasnik grupaciju karakteriziraju postojanost, tradicija, a iznad svega kvaliteta poslovanja s ciljem što boljeg i uspješnijeg zadovoljenja potreba korisnika.

Oglasnik - Superbrand 2017/18.

POUZDANOST

Prvi broj Oglasnika tiskan je 11. veljače 1989. godine na 24 stranice. Bile su to prve privatne novine, ne samo na hrvatskim prostorima, već i na prostoru cijele Istočne Europe.

Oglasnik - Superbrand 2017/18.

U samim počecima, oglasi su se predavali putem kupona koji se nalazio u obliku malog trokutića na vrhu tiskovine, a predajom dva kupona oglas bi bio uokviren, što ga je dodatno isticalo. Prijem malih besplatnih oglasa putem telefona započeo je sredinom 1990. godine, a već 5 godina kasnije pokrenuta je internet stranica Oglasnik.hr, koja je jedna od najdugovječnijih u Hrvatskoj.

Tvrtka je, također, i pionir u SMS oglašavanju, s čime je započela već 1998. godine. Danas je Oglasnik grupacija u 100 postotnom domaćem vlasništvu.

RAZLIČITOST

Oglasnik se u gotovo 30 godina razvio u robnu marku koju karakteriziraju postojanost, tradicija, a iznad svega kvaliteta poslovanja, s ciljem što boljeg i uspješnijeg zadovoljenja potreba svojih korisnika.

Danas Oglasnik izlazi dva puta tjedno (utorkom i petkom), u prosjeku objavljuje oko 22.000 oglasa u svakom broju, kontinuirano već gotovo 4000 brojeva. Tijekom 2006. lansirani su specijalizirani magazini koji pokrivaju dvije najveće skupine oglasa, a to su pokretnine i nekretnine. Oglasnik auto- moto bio je jedini magazin specijaliziran za autoindustriju te je 2015.godine promijenio naziv u Auti.hr oglasnik.

Oglasnik Nekretnine vodeći je specijalizirani magazin za nekretnine i opremanje s najvećom ponudom nekretnina iz cijele Hrvatske.

Oglasnik - Superbrand 2017/18.

Na internetskoj stranici Oglasnik. hr trenutno ima gotovo 500.000 registriranih korisnika, a godišnje stranice Oglasnik.hr-a posjeti više od 4 milijuna jedinstvenih posjetitelja, dok gotovo 130 milijuna učitanih stranica dodatno govore u prilog aktivnosti korisnika (Izvor: Google Analytics, 2017. godina).

Osim web-stranice, Oglasnik ima i svoju Facebook stranicu na kojoj broji više od 55.000 pratitelja, a također i Instagram, Twitter profil te Viber platformu s najnovijim oglasima, za sve pridružene članove na public chatu.

Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice Posao.hr, Auti.hr i Edukacija.hr koje svakodnevno spajaju korisnike prema njihovim interesima. Tim Posao.hr-a više od 15 godina gradi jedan od najboljih portala za zapošljavanje u Hrvatskoj. Više od 510.000 oglasa predano je na stranici www.posao.hr, koji svojom kvalitetom strukture i informacija nudi korisnicima nezaobilazno mjesto u traženju poslovnih savjeta, no- vosti i izazova za karijeru.

Pored web-stranice, Posao.hr ima i svoju službenu Facebook stranicu s gotovo 150.000 pratitelja. Magazin Auti. hr svojim čitateljima diljem Hrvatske, osim vijesti iz autoindustrije, donosi najveći izbor rabljenih osobnih vozila, motocikala, teretnih i gospodarskih vozila, plovila te radnih i poljoprivrednih strojeva.

Više od 1.500 fotooglasa čini ovaj magazin jedinstvenim i prepoznatljivim, kao i činjenica da je Auti.hr oglasnik jedini specijalizirani magazin, koji osim fotooglasa privatnih i profesionalnih oglašivača, donosi i pregršt članaka i zanimljivih savjeta iz područja autoindustrije.

Internetski portal Edukacija. hr jedini je portal koji objedinjuje ponudu raznih obrazovnih ustanova i centara za dodatno obrazovanje u Hrvatskoj!

Portal Edukacija.hr na jednom mjestu nudi ključne obrazovne ustanove, njihova glavna područja djelovanja, obrazovna događanja, organizatore tečajeva i seminara, te ponuđače stručne literature. Korisne sadržaje korisnici mogu pronaći i na službenoj Facebook stranici.

JESTE LI ZNALI…

• Oglasnik je osnovan 1989. godine u Zagrebu, kao prva privatna novina, ne samo na našim prostorima, nego i na prostoru cijele Istočne Europe.
• Posao.hr dio je najveće asocijacije za regrutiranje poslodavaca i posloprimaca – ‘The Network’, koja broji više od 130 zemalja diljem svijeta i razmjenjuje oglase na globalnoj razini.
• Magazin Nekretnine jedinstven je na tržištu po ponudi fotooglasa!
• Brend maskota Oglasnika je papiga, jedna od najinteligentnijih ptica na svijetu!

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads