NOVI SVIJET, NOVI BIZNIS

NOVI SVIJET, NOVI BIZNIS

Prije desetak dana miris svježe otisnutog papira proširio se našom redakcijom. Listajući ga s osjećajem ponosa, svaki put kao da je prvi, pomislimo da je ovaj broj jedan od najboljih. Teme su uvijek bitne i zanimljive, a sugovornici inspirativni pojedinci.

Ovaj put to su: Katarina Leko – direktorica agencije za odnose s javnošću Manjgura; braća Boljar – predvodnici revolucije u održivoj obući, Miret; Ivan Voras & Saša Tenodi – podcast Surove strasti; Sanija Hasanić – agencija za odnose s javnošću Ponto; Milivoj Žegarac – direktor Kärcher Hrvatska, Lidija Supek Koršoš – menadžerica marketinga i komunikacija Volvo Grupe za Hrvatsku i Sloveniju te mnogi drugi.

A sad magazin u ruke ili pratite naše objave i uživajte 🙂

Na sastanku s jednim spacijalistom svog zanimanja, dotični gospodin me upoznaje s jednom gospođom riječima: ”Možda bi se vas dvije dame trebale upoznati, nikad ne znate gdje nova suradnja vreba.”

Nasmijala sam se i upoznala s gospođom, a u glavi su mi prolazile misli kako je sigurno poduzetnica, bavi se nekim poslom koji joj je danas zadovoljstvo, a nekad bio rizik. Već sam vidjela priču. Slična misao je prošla kroz glavu moje nove poznanice jer na kraju saznajemo da smo sestre po struci – novinarke.

Nakon samo nekoliko razmijenjenih rečenica dotična mi kaže kako je čula za magazin, kako je nešto i pročitala preko društvenih mreža kolega, prijatelja i poznanika koji su naše tekstove podijelili u bespuća Interneta. Nasmijala sam se i rekla: ”Naši influenceri, haha, da, jako smo im zahvalni za dodatnu promociju koju nam pružaju.”.

Upravo je tu negdje nastala ideja za ovaj broj. Koji i kakvi su to novi poslovi i načini poslovne komunikacije koje nam omogućava budućnost. ‘Opinion makeri’ i tehnologije poput ‘robota koji čisti dok se ja odmaram i gledam crtiće’, kako je jedna 4-godišnja djevojčica rekla – pojmovi su koji bi nam prije nekoliko desetljeća bili velika nepoznanica, a danas je to tema koju smo u našem brend ”laboratoriju” doveli do faze vrenja, zato ne preskačite stranice, linkove…

Josipa

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads