Neko drugo vrijeme

Uvodimo simboličnu pretplatu
Neko drugo vrijeme

Dokazali smo se sebi i drugima, i istaknuli na tržištu kao autentični i drugačiji, prvi koji govore o kulturi brendiranja. Zbog svih tih i brojnih drugih razloga, od ovog broja, zbog sve većeg interesa Brend kultura uvodi simboličnu pretplatu.

Neko drugo vrijeme

Onog dana kada stvoriš dijete, ti više nisi isti. Tvoje vrijednosti više nisu iste, prioriteti se promijene. Od tog trenutka stvaraš Za dijete, zadaješ si veću svrhu i smisao, mijenjaš sebe i svijet, za budućnost svog nasljednika; bilo da je riječ o djetetu od krvi i mesa, projektu koji slatkorječivo nazivaš svojom ‘bebom’, tvrtkom u nastajanju…

Kakvi smo mi danas i što ostaje iza nas više nije samo budućnost, to je svijet koji ostavljamo njima, djeci – viziju roditelja kakvi smo bili, kreatori društva u kojem živimo, i svijet kakvog smo im ostavili.

Zato u ovom broju raspravljamo o obrazovanju koje se nudi na tržištu školovanja za njih i nas, male i velike.

Pričamo o cjeloživotnoj edukaciji, što čini ne-klasično obrazovanje, što je nužno naučiti našu djecu za uspješno sutra, a koji mindset moraju promijeniti odrasli. Naši sugovornici u ovom broju raspravljaju o svijetu koji biramo, postavljamo i kreiramo, jer politika je ionako svuda oko nas.

A kako je vrijeme odmicalo, odrastao je i naš magazin. Brendirali smo ga uspješno, krećući od nule, s idejom i vrijednostima u mislima od kojih nismo odstupali te željom i motiviranošću za promjenama, krenuli smo hrabro.

Uspjeh nam danas dokazuje 5 fantastičnih godina iza nas, 22 print izdanja, nekoliko specijalnih izdanja, web-stranica te naklada od sad već 1000 primjeraka print izdanja.

Struka nas voli, čitatelji su nezasitni, konstantno se traži primjerak više, a mi baš kao ponosni ‘roditelji’ ne skidamo osmijeh s lica. Dokazali smo se sebi i drugima, i istaknuli na tržištu kao autentični i drugačiji, prvi koji govore o kulturi brendiranja.

Zbog svih tih i brojnih drugih razloga, od ovog broja, zbog sve većeg interesa uvodimo simboličnu pretplatu. Vjerujemo kako smo s pet godina besplatnog magazina i stotinama inspirativnih sugovornika i tema opravdali i taj korak u našem rastu. Obećavamo da vas nećemo iznevjeriti, već naprotiv – inspirirati, pohvaliti i motivirati, još stotinama puta.

Ukoliko i dalje želite čitati naše teme i primati Brend kulturu potrebno je prijaviti se na mail: pretplata@brendkultura.hr

Pretplata za 5 brojeva i specijalno izdanje iznosi 100 kuna + pdv.

Josipa

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads