NARODNI -Superbrand 2017/18.

NARODNI -Superbrand 2017/18.

Vrijednost Narodnog je u njegovoj glazbenoj posebnosti i sviranju isključivo najbolje domaće glazbe.

EMOCIJA

Dan najbolje domaće glazbe veliki je glazbeni projekt Narodnog u kojem slušatelj biraju najbolju pjesmu za prethodnu godinu. Posljednje srijede u siječnju sve kulminira live-showom u kojem nastupa top 10 finalista te se na kraju proglašava najbolja pjesma Narodnog prema glasovima slušatelja.

Dan najbolje domaće glazbe prvi put je održan 2017., a tada je trijumfirala Nina Badrić.

NARODNI -Superbrand 2017/18.

Godinu dana kasnije pobjedu je odnio Petar Grašo. Upravo je Grašo bio zvijezda spektakularne proslave 20. rođendana Narodnog u Areni Zagreb 25. Studenog 2017. kada se na koncertu okupilo 18 tisuća ljudi.

NARODNI -Superbrand 2017/18.

Kao glazbeni radio, Narodni svojim slušateljima omogućava i nezaboravna i posebna iskustva koja se pamte cijeli život kao što je promocija ‘Koncert u tvom domu’.

NARODNI -Superbrand 2017/18.

U sklopu te promocije slušatelji mogu osvojiti koncert najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda u vlastitoj kući ili stanu. Prvi takav jedinstveni koncert održala je Severina u domu slušatelja Narodnog u Slavonskom Brodu.

Narodni je u svojih prvih 20 godina postojanja često organizirao i pomagao humanitarne akcije. 2014. godine, uz pomoć brojnih slušatelja, pomogao je u dostavljanju humanitarne pomoći poplavljenim područjima u Gunji te sudjelovao u obnovi dječjeg igrališta. Narodni svake godine vodi slušatelje na  sedmodnevna ljetovanja po Hrvatskoj u sklopu promocije ‘Otputuj s Narodnim’, a najviše pozornosti uvijek dobije promocija ‘Tajanstvenih 3’ u kojoj slušatelji prepoznavanjem kome pripadaju tajanstveni glasovi mogu osvojiti automobil ili velike novčane iznose.

KVALITETA

Vrijednost Narodnog je u njegovoj glazbenoj posebnosti i sviranju isključivo najbolje domaće glazbe. Glazba se pomno odabire kontinuiranim glazbenim istraživanjima što u konačnici i rezultira dugogodišnjim statusom Narodnog kao najslušanije radijske postaje u Hrvatskoj.

Izrazita profiliranost, visok tržišni udio, idealna struktura slušatelja po svim demografskim elementima i čvrsta veza medija i konzumenata daju Narodnom karakteristike snažnog brenda, a time i visoku vrijednost imena kao robne marke.

NARODNI -Superbrand 2017/18.

POUZDANOST

Narodni oglasio se u hrvatskom eteru 23. prosinca 1997. godine kao prva privatna komercijalna radiopostaja s državnom koncesijom. Već nakon nekoliko mjeseci postao je najslušaniji radio i taj primat zadržao kroz sve godine emitiranja. Tijekom prve godine emitiranja dosegao je 680.000 slušatelja, a najveći broj slušatelja zabilježen je 2003. godine, kada je samo na hrvatskom tržištu prešao milijun slušatelja prosječno dnevno.

To je značilo da doslovce svaki treći Hrvat stariji od 10 godina sluša Narodni radio više od jedan sat dnevno.

RAZLIČITOST

Narodni je već 20 godina najslušaniji radio u Hrvatskoj. Svira samo ‘najbolju domaću glazbu’ koju biraju isključivo njegovi slušatelji pa Narodni ima slogan ‘radio koji te sluša’. Narodni je ‘dom’ najbolje domaće glazbe, najboljih domaćih izvođača i hitova. Svira glazbu različitih stilova i perioda, uz dominirajući pop/rock.

Neki od ključnih izvođača Narodnog su Oliver, Gibonni, Parni valjak, Toni Cetinski, Prljavo kazalište, Massimo, Nina Badrić, Petar Grašo, Mia Dimšić, Neno Belan i mnogi drugi.

Narodni svakodnevno u eteru i izvan njega razvija prijateljski odnos sa slušateljima. S njima se ispred i iza mikrofona druže dobro poznati voditelji: Doris Pinčić Rogoznica, Hrvoje Kečkeš, Tatjana Jurić, Nives Ivanišević, Marko Bratoš, Tomislav Cvetković, Gina Victoria Damjanović, Duje Miliša i Ivana Plechinger.

NARODNI -Superbrand 2017/18.

JESTE LI ZNALI…

• Narodni je već 20 godina najslušanija radiopostaja u Hrvatskoj i u tjednom dosegu ga sluša gotovo svaki treći stanovnik Hrvatske.
• Popularni glumac Hrvoje Kečkeš kojeg se najviše sjećamo iz legendarne domaće humoristične serije ‘Bitange i princeze’ voditelj je ‘Jutarnjeg kluba’ Narodnog zajedno s Doris Pinčić.
• Dobitnica Porina s grupom Detour za najbolju izvedbu grupe s vokalom Gina Victoria Damjanović voditeljica je večernje ‘Treće smjene’ na Narodnom.
• Narodni TV poseban je i specijaliziran TV kanal koji emitira isključivo domaće izvođače. Zahvaljujući glazbenom konceptu u kojem se naslanja i na glazbeno-programsku koncepciju Narodnog radija, postala je u ovih desetak godina emitiranja prepoznatljiv brend.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads