Naljepnica s NAN – tack ljepilom

Naljepnica s NAN - tack ljepilom

Potpuno nova tehnologija omogućila je svojevrsnu revoluciju u industriji naljepnica – naljepnica s NAN – tack ljepilom.

Svaka inovacija u marketingu daje toj vrlo specifičnoj grani industrije dodanu vrijednost. Na tom tragu postoji cijeli niz vrhunskih proizvoda koji su postali sinonim za funkciju brendiranja, upravo poput naljepnica s Nan-tack ljepilom.

Potpuno nova tehnologija omogućila je svojevrsnu revoluciju u industriji naljepnica – naljepnicu se može pozicionirati, odlijepiti, zalijepiti i repozicionirati nebrojeno puta, bez stresa naljepnice i podloge na koju se lijepi.

BEZ OŠTEĆENJA POVRŠINE

Vladimir Lihtar, direktor EPILOG studija, koji stoji iza ovog noviteta izjavljuje: ”Kao što vidimo, spomenuti novi proizvodi u industriji oglašavanja omogućuju nam dosad neslućene mogućnosti brendiranja. Pratit ćemo i dalje svjetske trendove i vjerujemo da će biti još vrlo zanimljivih pomaka na tom izuzetno širokom polju”.

Kako se ističe, površina na koju se naljepnica lijepi ni na koji način se ne oštećuje, bilo da je riječ o plastici, drvu, staklu, kartonu, ekranu, bijeloj tehnici, pa čak i tankom papiru. Tisak koji se aplicira na naljepnicu je digitalni, u punom coloru, s bojama koje ispunjavaju GreenGuard Gold certification, bez mirisa i štetnih kemikalija, te se može digitalno konturno izrezati u bilo kojem obliku.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads