Poezija se čita!

Poezija se čita - Lea Brezar

Svi koji su me potražili stigli su radi poezije te sam opet zaključila – poezija se čita, moja poezija se čita.

Osamdeset zbirki pjesama, a sveukupno dvjesto knjiga našlo je svoja čitateljska srca.

I ove je godine Lea Brezar, spisateljica, pjesnikinja i poduzetnica, imala svoj prostor na Interliberu, tik uz Čitaj knjigu, u paviljonu 6 na Zagrebačkom Velesajmu.

Interliber donosi novitete, predstavljaju se novi naslovi, organiziraju druženja s autorima koji rado potpisuju knjige. I Lein je prostor disao istim ritmom, iako je i ove godine napravila iskorak – organizirala druženje za sve one koje zanima plasman knjige na strana tržišta povodom kojeg je ugostila svog agenta Kurta Wilkesmanna i razgovarala s njim o tom putovanju.

Također je održala polusatno predavanje o samoizdavaštvu o kojem je razgovarala i za Brend kulturu, a intervju možete pogledati ovdje.

„Mogu reći da je ovo za mene bio najbolji sajamski nastup. Nakon četiri godine rada na promociji knjiga, ovo druženje s čitateljima, pokoji zagrljaj, potpisivanje knjiga i svakodnevni boravak na svom štandu meni su napunili srce. Svi koji su me potražili stigli su radi poezije te sam opet zaključila – poezija se čita, moja poezija se čita. Osamdeset zbirki pjesama, a sveukupno dvjesto knjiga našlo je svoja čitateljska srca. Hvala vam na tome!“, izjavila je Brezar.

O autorici

Lea Brezar je poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja koja, osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu je pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju Lea Brezar vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja.

Autorica je projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već tri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

http://leabrezar.com/

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads