InnoEnergy PowerUp – Jeste li baš vi idući cleantech jednorog?

InnoEnergy PowerUp

Europski investicijski fond EIT InnoEnergy u potrazi je za start-upom ili malim poduzećem iz srednjoistočne Europe koje će postati njihov sljedeći brzorastući jednorog.

Power Up! izazov otvoren je za prijave do 5. ožujka 2020., a prijaviti se mogu poduzetnici u svim fazama razvoja – neovisno o tome šire li poslovanja na nove segmente, ili tek prikupljaju prve investitore za razvoj svoje ideje.

InnoEnergy PowerUp

Oni koji uđu u InnoEnergy mrežu mogu očekivati, osim ulaganja, i pomoć u unapređenju proizvoda, razvoju projekata i strategije komercijalizacije proizvoda, te širenju na međunarodno tržište. Poduzetnik koji ponese titulu Startup godine osvojit će i novčanu nagradu do 65.000 €, kao i priliku za dodatna ulaganja.

InnoEnergy PowerUp

Jedini uvjet? Vaše poslovanje mora se bazirati na razvoju održive energije, čiste tehnologije, pametnih gradova ili mobilnosti. Prijaviti se možete i ako izlazite iz okvira ovih kategorija, a vaš cilj je unaprijediti održivost svijeta.

Na prošlogodišnjem izdanju Hrvatsku je predstavljao AMPnet, koji je dobio priliku sudjelovati u prestižnom EIT InnoEnergy Highway® akceleratoru, čime je osigurao investiciju od 150.000 € i pristup međunarodnoj mreži partnera.

Prijave se primaju putem web-stranice: https://powerup.innoenergy.com, a finale će se održati 27. ožujka 2020. u okviru LEAP Summita.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads