Domprojekt – Superbrands 2017/18.

domprojekt- superbrands-2017/18

Vrijednost svog brenda Domprojekt postiže predanim radom, inovacijama, rizicima, edukacijom, uvođenjem svježiš kadrova uz bogati know-how i težnju za napretkom.

EMOCIJA

Tijekom proteklih godina internet marketing preuzeo je vrlo značajnu ulogu pa se tvrtka u svom poslovanju okreće novim načinima oglašavanja. Uz nove oglašivačke medije, Domprojekt je sa svojom kampanjom snažno prisutan i u tradicionalnim medijima, tiskanim novinskim izdanjima i televiziji.

Od 1995. godine tvrtka je izlagač na svim značajnim međunarodnim sajmovima, na kojima uvijek prezentira svoja najnovija tehnološka dostignuća. Europski sajmovi su važni za izvoznu politiku tvrtke jer su to mjesta novih susreta, poznanstava i širenja poslovanja.

Domprojekt je uz sajmove prisutan kao sponzor na brojnim stručnim seminarima, izlaganjima i okruglim stolovima. U uskoj je suradnji sa strukom, s kojom surađuje na daljnjoj promociji i usavršavanju svojih proizvoda.

domprojekt- superbrands-2017/18

KVALITETA

Domprojekt je prepoznatljiv hrvatski brend. Tvrtka ima dugogodišnju tradiciju i kroz taj period se afirmirala kao pouzdana, ugledna i stabilna tvrtka u gradnji niskoenergetskih montažnih kuća.

Vrijednost svog brenda tvrtka postiže predanim radom, inovacijama, rizicima, edukacijom, uvođenjem svježih kadrova uz bogati know-how i težnju za napretkom. U regiji je Domprojekt priznat kao prvi izbor za gradnju niskoenergetskih montažnih kuća.

domprojekt- superbrands-2017/18

POUZDANOST

Tvrtka Domprojekt je osnovana 1984. godine u Mostaru. Tijekom rada u Mostaru osnovna djelatnost tvrtke bila je projektiranje svih vrsta objekata. Od 1992. godine sjedište tvrtke je u Zagrebu. Od samog početka rada u Zagrebu počinje se s programom montažnih kuća.

Uz velike napore, konstantna ulaganja u brend, razvoj tvrtke, kreativna projektna rješenja i inovacije, Domprojekt se afirmirao kao prva tvrtka i prvi izbor u Hrvatskoj za gradnju montažnih kuća.

Tvrtka je uvijek njegovala kulturu sajmova, pa je od 1995. godine izlagač na svim značajnim događanjima u državi i inozemstvu. Početak izlaganja je bio na Zagrebačkom velesajmu, koji se tradicionalno nastavio niz godina, a od 2010. Godine Domprojekt predstavlja svoje proizvode na sajmovima u Grazu, Beču, Münchenu, Stuttgartu, Bernu, Ljubljani.

domprojekt- superbrands-2017/18

RAZLIČITOST

Domprojekt gradi niskoenergetske i pasivne montažne kuće od 1992. godine. Naglasak rada tvrtke je na niskoenergetskim montažnim kućama s drvenom nosivom konstrukcijom. Osnovna ponuda se sastoji od izgradnje obiteljskih kuća, stambenih i javnih zgrada do nivoa izvedenosti visoki roh bau.

Objekti se završe izvana, dok unutra ostaju u fazi završnih obrtničkih radova. Ostale radove završava investitor u svom angažmanu. Temelj ponude čine kompozitni zidovi u više varijanti izvedbe. Drvena konstrukcija predstavlja nosivi dio presjeka zida, drvo se oblaže konstruktivnim gipsano-vlaknastim pločama, s unutarnje strane se postavlja instalacijski sloj, a s vanjske strane fasadna obloga – stiropor, kamena vuna ili drvena vlakna.

Mogućnosti slaganja kompozitnih zidova su brojne, a optimum kreiran dvadesetpetogodišnjim iskustvom, praćenjem potreba kupaca i omjera uloženo/dobiveno ugrađen je u Domprojektovu ponudu. Konstruktivni materijal je isključivo najkvalitetnije tržišno dostupno drvo: KVH (konstruktivno puno drvo), lijepljeno lamelirano drvo, duo/trio grede čiji presjek čine dvije ili tri lijepljene lamele i X-LAM drvo, odnosno ploče od križno uslojenih dasaka. Drvo je sušeno do 18% vlažnosti i osigurava sva zahti- jevana svojstva za upotrebu u građevinskim konstrukcijama.

domprojekt- superbrands-2017/18

JESTE LI ZNALI…

• Domprojekt je nastao kao obiteljska tvrtka 1984. godine te uskoro obilježava 35 godina rada.
• Širenjem posla cijela obitelj postaje građevinski orijentirana pa se obrazuju na građevinskim i arhitektonskim fakultetima, kako bi podržali održivi razvoj i nastavili tradiciju.
• Domprojekt izvozi više od 50% ukupnog proizvodnog programa.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads