DIETPHARM – Suprebrand 2017/18.

Dietpharm-Superbrand-2017-18

Svojom misijom Dietpharm želi uspostaviti vrijednosti etičnog poslovanja i na tom temelju ostvariti svoje ciljeve.

EMOCIJA

U „moru“ dodataka prehrani, Dietpharm je već godinama vodeći brend na hrvatskom tržištu. Svoju prepoznatljivost Dietpharm zasigurno može zahvaliti i predanom nastojanju edukacije svojih potrošača, potencijalnih potrošača i stručne javnosti.

Aktivan je u udrugama pacijenata, pri čemu kontinuirano osvješćuje pacijente o važnosti prevencije i aktivne brige o zdravlju. Njeguje individualizirani pristup potrošačima, održavajući Dietpharm savjetovalište u Farmacia ljekarnama te putem info-telefona.

Kontinuirano njeguje prijateljske odnose sa stručnom javnošću, svakodnevnim posjetama medicinskih predstavnika liječnicima i ljekarnama te prisustvom na većini kongresa struke, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji.

Dietpharm-Superbrand-2017-18

KVALITETA

Kroz cjelovit program gradi se povjerenje i interakcija s korisnicima uz međusobno razumijevanje i uvažavanje, ispunjavajući njihove zahtjeve i očekivanja. Stalnim ulaganjem u kvalitetu i brigom o potrebama korisnika, stvara se čvrsta osnova na kojoj se temelji njihovo zadovoljstvo. Korisnicima se nude visokokvalitetni i vjerodostojni proizvodi zasnovani na znanju, kompetencijama i najvišim standardima struke. Svojom misijom žele uspostaviti vrijednosti etičnog poslovanja i na tom temelju ostvariti svoje ciljeve.

Važnost neposrednog kontakta s krajnjim korisnicima i stručnjacima za Dietpharm je oduvijek bila dragocjena, jer se svako pitanje i sugestija shvaća kao putokaz za daljnji rad. Da bi se odgovorilo potrebama za očuvanjem zdravlja, vrlo je važno u učinkovit proizvod ugraditi: sirovinu najbolje kvalitete i znanje vrhunskih stručnjaka.

Dietpharm-Superbrand-2017-18

POUZDANOST

Više od 30 godina povjerenja kupaca. Razvoj Dietpharma započinje 1985. godine kada je mag.pharm. Đuro Šrekais osnovao u Münchenu tvrtku Dietpharma GmbH koja se bavila farmaceutskim konzaltingom i razvijanjem inovativnih formulacija.

Dietpharm Zagreb započinje s radom 1988. godine i tada se prvi put pojavljuju proizvodi s danas poznatim znakom, zelenom farmaceutskom vagom. 1991. godine izgrađena je tvornica u Hrvatskom zagorju, nedaleko od Zagreba. Time počinje intenzivan razvoj tvrtke i širenje proizvodne palete koju stvaraju u suradnji s renomiranim švicarskim i europskim partnerima.

Novo poglavlje u poslovanju Dietpharma započelo je 2003. godine kada je u Zagrebu, Rakitju izgrađen novi, suvremeno opremljen proizvodno poslovni objekt koji odgovara svim zahtjevima i standardima suvremene tehnologije i poslovanja.

Od 2007. godine Fidifarm d.o.o. posluje u okviru Pharma divizije, strateškog poslovnog područja Zdravlje i njega unutar Atlantic Grupe. Kao sastavni dio Atlantic Grupe, takozvanog oceana prilika, Fidifarm njeguje glavne vrijednosti tvrtke, a to su strast, kreativnost i rast.

Strast prema brendu, kolegama i klijentima, kreativnost koja se iskazuje idejama, inovacijama i drugačijim pogledom na stvari te rast iskazan odgovornošću i težnjom ka uspjesima.

Dietpharm-Superbrand-2017-18

 

RAZLIČITOST

Znanje o ljekovitim tvarima iz prirode i iskustva tradicionalne medicine stručnjaci u Dietpharmu nadopunjuju najnovijim znanstvenim spoznajama. Već 30 godina u tijeku je proizvodnja dodataka prehrani koji sadrže ljekovito bilje, vitamine i minerale te ostale tvari s blagotvornim učinkom.

Neprestano ulažući u znanje svojih djelatnika i razvoj suvremene tehnologije, Fidifarm je „izrastao“ u prepoznatljivu i cijenjenu hrvatsku farmaceutsku tvrtku. Kvaliteta i funkcionalnost proizvoda apsolutni su imperativ, čime je Dietpharm stekao povjerenje, kako krajnjih korisnika, tako i stručnih krugova.

Dietpharm u svom portfoliu ima preko 90 proizvoda, od kojih su mnogi zvijezde u svojim kategorijama. Dietpharm jamči: kvalitetu i kontrolirano porijeklo sirovina, proizvodnju koja ujedinjuje vrhunsku tehnologiju i najstrože standarde Europske unije, kontrolu kvalitete, stabilnosti, zdravstvene ispravnosti gotovog proizvoda, poštivanje svih regulatornih i etičkih normi, selektivan pristup distribuciji (Dietpharm proizvodi mogu se naći isključivo na policama ljekarni i specijaliziranih prodavaonica.

Dietpharm-Superbrand-2017-18

JESTE LI ZNALI…

• Magnezij Noć kapsule najprodavaniji su novi proizvod u segmentu dodataka prehrani, pod kategorijom Smirenje i nesanica, u 2016. godini.
• Dietpharmov Klub zdravlja broji preko 65.000 članova kojima svakodnevno na raspolaganju za sva pitanja i savjete stoji tim stručnjaka.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads