Crodux – Superbrand 2017/18.

Crodux - Superbrand 2017/18.

Crodux je društveno odgovorna tvrtka koje podupire kulturne, sportske, gospodarske te edukativne projekte koji su na korist lokalnoj zajednici.

EMOCIJA

Najznačajnija Croduxova ulaganja u marketing usmjerena su na programe vjernosti tijekom cijele godine, posebne akcije u vrijeme praznika, nagradne akcije na društvenim mrežama te na velike nagradne igre. Dobitnik glavne nagrade u velikoj nagradnoj igri Croduxa u 2017., kao nagradu je dobio automobil Volkswagen Golf te jednogodišnje osnovno i kasko osiguranje.

Crodux je prepoznat kao donator i sponzor mnogih kulturnih i sportskih događanja. Podržava brojne lokalne sportske klubove: košarkaše, rukometaše, nogometaše, motocross vozače, te drugu godinu zaredom međunarodnu manifestaciju „Sportske igre mladih“.

Crodux - Superbrand 2017/18.

Od ostalih društveno odgovornih projekata izdvajaju se donacije: vatrogasnim društvima, HUP-u za inicijativu PROMikro, donacije lokalnim zajednicama, kazalištima, koncertnim događanjima te udrugama za pomoć djeci.

KVALITETA

Crodux kao brend: Vrhunska kvaliteta proizvoda i usluga, pouzdanost, dugogodišnje iskustvo, fleksibilnost, mogućnost brzog odgovora zahtjevima trišta, brzi rast. MaxPower: Kvaliteta i jedinstvena formula prema najvišoj EU normi EN 228 i EN 590, maksimalna snaga, zaštita i bolji rad motora, smanjena potrošnja, smanjena emisija štetnih plinova.

POUZDANOST

Crodux derivati dva d.o.o., Savska Opatovina 36 sa sjedištem u Zagrebu, bavi se uvozom, izvozom, skladištenjem i maloprodajom naftnih derivata i ukapljenog naftnog plina – LPG, kao osnovnom djelatnošću te maloprodajom trgovačke robe, kao i ugostiteljskom djelatnošću na lokacijama benzinskih servisa.

Društvo bilježi značajan rast maloprodajne mreže te od 2013.-2018. broj benzinskih servisa Croduxa sa 64 raste na 78 te ima trend daljnjega rasta. Vukovar. U 2017. godini u Hrvatskoj su otvorena dva nova multipleksa, Kaptol Boutique Cinema by CineStar Cinemas te CineStar Split 4DX.

Crodux - Superbrand 2017/18.

RAZLIČITOST

EUROSUPER 95 BS, EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower su visokokvalitetna goriva za benzinske motore čija je kvaliteta prema europskoj normi EN 228. Goriva su visoke čistoće i niskog sadržaja sumpora, zbog čega se svrstavaju u kategoriju „bezsumporna“, a primjenjiva su kako za motore s visokotlačnim ubrizgavanjem, tako i za klasične motore s rasplinjačem.

Visoki oktanski broj goriva EU- ROSUPER 100 BS Crodux MaxPower (iznad 100) kod motora s kompjutorski upravljanim paljenjem osigurava viši stupanj iskorištavanja energije, a time i povećanje snage i poboljšanje performansi uz smanjenje potrošnje.

Gorivo je dodatno aditivirano čime se postiže efekt čišćenja sistema za distribuciju goriva od mogućih pojava naslaga, čišćenje komora za sagorijevanje od naslaga koksa (čađe) što stvara preduvjete za konstantan miran rad motora, bolje iskorištenje energije goriva i produženi radni vijek motora.

EURODIESEL BS i EURODIESEL BS Crodux MaxPower su visokokvalitetna goriva za dizelske motore čija je kvaliteta prema europskoj normi EN 590. Goriva su visoke čistoće i niskog sadržaja sumpora, zbog čega se svrstavaju u kategoriju „bezsumporna“.

Eurodiesel BS Crodux MaxPower gorivo je dodatno aditivirano čime se postiže efekt čišćenja sistema za distribuciju goriva od mogućih pojava naslaga, čišćenje komora za sagorijevanje od naslaga koksa (čađe), poboljšano podmazivanje sistema distribucije (pumpe i dizne), povećanje cetanskog broja, što osigurava bolje iskorištenje energije goriva i produženi radni vijek motora. Visok cetanski broj, visoka čistoća i niska točka filtrabilnosti omogućuju lako paljenje u zimskim uvjetima i miran rad motora.

Crodux - Superbrand 2017/18.

AUTOPLIN (LPG) – Visokokvalitetno gorivo za motore s ugrađenom plinskom instalacijom. Kvaliteta prema europskoj normi EN 589. Visok motorni oktanski broj osigurava bolje iskorištavanje sagorijevanjem oslobođene energije. Sezonskim prilagođavanjem napona para u spremniku osigurava se sigurno snabdijevanje distribucijskog sistema goriva u svim vremenskim uvjetima.

Posjetiteljima Croduxovih benzinskih servisa omogućeno je korištenje mjenjačnice, igranje igara na sreću Hrvatske lutrije, plaćanje računa sa 2D bar kodom, besplatan WIFI, a na najfrekventnijima, besplatno punjenje mobi- tela. Za potrebe ugovornih korisnika Crodux kartica za gorivo, razvijen je webservis.

JESTE LI ZNALI…

• U periodu 2017./04.2018. otvoreno je 12 novih benzinskih servisa i zaposleno nekoliko desetaka novih djelatnika.
• Otvoren je najmoderniji pomorsko/kopneni benzinski servis Gaženica u Zadru s brzinom utakanja brodova do 500 lit/min.
• Otvorena je moderna samoposlužna linija svježe kuhane hrane u Bistroima na benzinskim servisima Janjče Istok i Janjče Zapad.
• Crodux tijekom najhladnijih zimskih dana uvodi dizel goriva koja nadmašuju zahtjeve EN 590 norme i omogućava neometan rad motora, sigurno paljenje, smanjenu potrošnju i smanjenu emisiju štetnih plinova.
• Na 16 benzinskih servisa instalirana su brendirana Samsung postolja s tablet uređajima.
• Crodux je društveno odgovorna tvrtka koje podupire kulturne, sportske, gospodarske te druge aktivnosti

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads