Crodux ponosno nosi Superbrands znak

Crodux ponosno nosi Superbrands znak

Crodux, prepoznat po vrhunskoj kvaliteti proizvoda te širokom asortimanu trgovačkih i ugostiteljskih usluga, kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

“Tvrtka Crodux, nakon certifikata Superbrands 2017/2018, od strane Stručnoga ocjenjivačkog vijeća formiranog od više od 70 priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa, a temeljem visokih ocjena, ponosno i zasluženo nosi certifikat Superbrands 2019/2020.

U ime zaposlenika, zahvaljujemo se ovom prilikom na ukazanoj časti i povjerenju.”, rekao je Goran Stojaković, direktor maloprodaje, Crodux derivati dva d.o.o.

Crodux ponosno nosi Superbrands znak

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost, i emotivni učinak.

Crodux je tako izabran za Superbrands i po drugi put nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Sve informacije o Superbrands projektu dostupne su na linku: http://superbrands.hr/

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads