CARWIZ – 1400 krugova oko Zemlje

CARWIZ - 1400 krugova oko Zemlje

Četiri kontinenta, 20 zemalja, više od 50 gradova, više od 60 poslovnica, 55 milijuna kilometara i 10 tisuća vozila – to je rezime protekle godine hrvatskog Carwiz rent-a-cara koji je svoj poslovni model uspješno plasirao diljem svijeta.

Carwiz je prisutan u dvadeset zemalja: od Grčke i Islanda, preko Irske, Turske, Poljske, Češke, Rumunjske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Portugala, pa sve do baltičkih zemalja, Maroka, Kariba i dviju poslovnica u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Putovati svijetom i gotovo u svakom kutku vidjeti svoj brend nešto je čemu sam se nadao i  težio ali ostvariti ovakav globalan uspjeh u samo godinu dana više je od vizije jednog čovjeka, to je za mene produkt zajedništva, jasan cilj i najviša razina motiviranosti tima”, priznaje Krešimir Dobrilović.

Dodao je: “Kontinuirano analiziramo tržišna događanja, postavljamo ciljeve i podižemo kvalitetu što je rezultiralo s čak 54% više najma u odnosu na proteklu godinu i 74% većim prihodima nego tijekom prošle godine zbog čega mogu reći da sam i više nego ponosan na svoj tim“.

Carwiz se u vrlo kratkom roku profilirao kao ravnopravan tržišni igrač a s vremenom i lider.

No u Carwizu se slavi radno pa franšizni menadžeri već pregovaraju i s potencijalnim partnerima iz New Yorka, Kanade i Austrije, a traju i intenzivne pripreme za nastupe na međunarodnim sajmovima, u Istanbulu, Berlinu te na International Car Rental Showu u Las Vegasu.

Carwiz se u vrlo kratkom roku profilirao kao ravnopravan tržišni igrač a s vremenom i lider koji je u svega godinu dana proširio poslovanje na europsko, afričko, azijsko i američko tržište. Na temelju trenutačnih pokazatelja globalna ekspanzija i jačanje pozicije nastavlja se i dalje!

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads