Arhiva

Prvih 23.broja Brend kulture nalazi se u tiskanoj formi, na ISSUU platformi i u digitalnom obliku.

Do sada smo izdali 23 broja i dva specijalna izdanja, a dalje nastavljamo istraživati i bildati kulturu brendiranja na webu. Čitajte nas!

 

Brend kultura je stručni magazin u izdavaštvu marketinške agencije Dhar media, u tiskanoj formi izlazio je od 2015. do 2020. godine, nakon čega slijedi modernizacija prelaskom na web, a podržava ga Superbrands Hrvatska.

U vrijeme kada su brandovi izgradili jednu cijelu kulturu, kada se lakše nego ikada povezujemo s određenim proizvodima jer s nama dobro komuniciraju, odlučili smo izdavati pet brojeva godišnje o temama iz struke. Brend kultura je besplatan magazin koji se do sada mogao čitati samo u tiskanom izdanju ili na ISSUU platformi, a od danas ga je moguće čitati i na web stranici brendkultura.com. Tiskao se u 1200 primjeraka i stizao u ruke TOP menadžerima različitih korporacija, tvrtki, agencija i medija.

Koncept magazina je jasan: Govorimo o kulturi brendiranja. Objavljujemo priče koje su nas impresionirale, koje su u trendu, o kojima se priča. Svi tekstovi su autorski. Stvaramo dobar sadržaj, podržavamo bildanje biznisa i početnike, pišemo o brendovima i intervjuiramo stručnjake.

Specijal-BK
Kršenje-pravila
Naslovna-web-18
Brend 13
Brend 14
Brend 15
Brend 16
Brend 9
Brend 10
Brend 11
Brend 12
Brend 5
Brend 6
Brend 7
Brend 8
Brend_1_2015-1
BRAND 2
Brend 3
Brend 4

BREND KULTURA Issuu:

Brend kultura stack