Brend kultura is ONLINE – Launching WEB-a stručnog magazina o brendiranju

Brend kultura is ONLINE - Launching WEB-a stručnog magazina o brendiranju

Na jednom lijepom druženju s kul ljudima, u opuštenoj atmosferi s dozom smijeha izazvanog standup nastupom komičarke Marine Orsag, čitateljima magazina Brend kultura, kao i svima ostalima, predstavljen je launche web stranice jedinog hrvatskog magazina o kulturi brendiranja!

Danas, 09.11.2018. u Studiju Smijeha u Zagrebu, uz jutarnju kavu, slatke zalogaje i dozu ozbiljnosti predstavljeno je online izdanje jedinog hrvatskog magazina o kulturi brendiranja – Brend kultura.

Uzvanici iz svijeta biznisa, medija, obrazovanja, te klijenti, suradnici i prijatelji Dhar media marketinške agencije te partneri projekta Superbrands Hrvatska, proslavili su predstavljanje web stranice brendkultura.com. Na Brendfastu u Studiju Smijeha jutro je započelo stand up nastupom komičarke Marine Orsag.

Brend kultura is ONLINE - Launching WEB-a stručnog magazina o brendiranju

Umijeće brendiranja

U kratkom govoru CEO Dhar medie, Lea Brezar, naglasila je: „U svijetu oglašavanja i komunikacije uvijek se traži kreativnije i više, a to dobro znaju brendovi te njihove kreativne i komunikacijske agencije. Umijeće brendiranja danas postalo je dio kulture, bez brendiranja vlastitog imena, proizvoda ili usluge, potpuno smo nevidljivi.

Postati vidljiv i u svijetu struke značajno je priznanje brendovima i kreativcima na svim razinama – početnicima i velikanima marketinškog i komunikacijskog svijeta, a Brend kultura prepoznajući takve igrače stvara odličan sadržaj.“

Brend kultura is ONLINE - Launching WEB-a stručnog magazina o brendiranju

Kul elementi struke brendiranja

Josipa Celinić, urednica Brend kulture, istaknula je važnost postojanja ovakvog magazina za struku uz neophodnu simbiozu offline i online izdanja.Brend kultura je poseban projekt, koji nema sebi sličnoga. Magazin je potpuno autorsko djelo koje je autentično i stručno s dozom onog kul elementa. U preglednom dizajnu i tekstovima koje ćete s lakoćom pročitati predstavljamo posebne priče o brendovima, o kojima se priča i o kojima bi se trebalo pričati, pomažemo vidljivosti novih brendova, promičemo dobre pothvate, proglašavamo najKUL kampanje i slavimo sve uspjehe s brendovima zajedno.

Zbog sve većeg interesa za našim temama, ne samo stručne već i šire publike, lansirali smo i WEB stranicu, koja vama i nama pruža brojne dodatne mogućnosti za komunikaciju vaših inspirativnih startanja, brendiranja, lansiranja proizvoda, rebrendiranja, kao i svih ostalih novosti o vašem brendu.“

Brend kultura is ONLINE - Launching WEB-a stručnog magazina o brendiranju

Glas čitatelja

O Brend kulturi govorilo se i iz redova struke, pa je na Brandfastu Vlatka Kamenić-Jagodić iz HEP-a izjavila:„Počašćena sam što imam prilike reći nešto o Brend kulturi, magazinu koji s veseljem iščekujem svaki mjesec. U moru političkih dnevnika i časopisa, Brend kultura jedini je marketinški magazin i pravo osvježenje za sve nas marketingaše. Pregršt zanimljivih tema i intervjua, inspirativnih priča i događanja, ono je što Brend kulturu čini posebnom.

Čitanje Brend kulture iznova u meni budi optimizam i svaki mjesec me podsjeća na to zašto toliko volim svoj posao. Čestitam Vam na lansiranju web stranice, koja me jako veseli i želim Vam još puno dobrih priča i uspjeha u daljnjem radu.“

Brend kultura is ONLINE - Launching WEB-a stručnog magazina o brendiranju

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads