Borboleta leptir za osmijeh na licu

Borboleta leptir za osmijeh na licu

Borboleta je poseban nakit i jedan od rijetkih brendova na svijetu koji nakit bazira isključivo na svilenom koncu.

Pripremila: Marina Vardić
Foto: Borboleta

Nakit svih boja i oblika, personaliziran ili s posebnom pričom, jedna je od onih sitnica koje život znače brojnim ženama! Svjesni te činjenice, jedan hrvatski brend plasirao je proizvod jednostavne ideje, narukvice srećonoše, i postao planetarni hit, otkrila nam je Morana Komazin, direktorica prodaje brenda Borboleta.

Borboleta leptir za osmijeh na licu

Leptir, svileni konac, pozlaćeni privjesak…malobrojni su koji neće prepoznati Borboleta narukvicu! Veliki trend već nekoliko godina, zarobio je srca žena diljem svijeta svojom jednostavnošću i bezvremenskim stilom.

Ovaj hrvatski brend nakita ručne izrade baziran je na svilenom koncu, a pokrenut je s idejom srećonoše još 2012. godine. Borboleta nakit decentan je i jednostavan te upravo zato pristaje svakoj ženi, a svaki komad nakita prati priča koja ga čini unikatnim, ali i idealnim poklonom.

Sreća u obliku leptira

Borboleta nakit prepoznajemo po slatkom simbolu leptira, a kako svaki simbol ima značenje za nekoga, Morana nam je otkrila kako leptir u njihovu logu predstavlja temeljnu vrijednost brenda – sreću.

Borboleta leptir za osmijeh na licu

„Leptir je metafora sreće koja, ako je pokušate uhvatiti, izmiče, a ako se prepustite trenutku, ona je uz vas.“ Od samog osnutka Borboleta je postala hit koji su nosile brojne poznate dame, poslovne žene, majke, studentice i djevojčice iz svih krajeva svijeta. „I moramo priznati da je jedan od najljepših osjećaja vidjeti Borboletu koja osvaja svijet“, ističe Morana.

Sitnice koje osmijeh znače

Končani nakit ono je što Borboletu čini posebnom jer ona je jedan od rijetkih brendova na svijetu koji nakit bazira isključivo na svilenom koncu.

Borboleta leptir za osmijeh na licu

Možda se posebnost i uspjeh ovog brenda krije u činjenici da je namijenjen svima, od djevojčica do dama u ozbiljnim godinama koje kroz svoju jednostavnu narukvicu žele pokazati kako su sitnice ono što ih čini sretnima. Upravo zato Morana naglašava kako je za Borboletu to misao vodilja od koje nikada neće odustati.

“Sitnice su ono što zapravo čini čovjeka sretnim, mali znak pažnje uvijek izmami osmijeh na lice. A pogotovo kada je taj mali komad nakita od neke drage osobe. Tada i svaki pogled na njega budi osmijeh.“

Classic za svjetski uspjeh

Kolekcija Classic Borboletu je vinula u svjetske trendove, a čuvena Leptir narukvica i danas je  najprodavaniji artikl, kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu.

Borboleta leptir za osmijeh na licu

„Mislimo da su kupci prepoznali jednostavnost i ljepotu Borboleta leptira, narukvice koju mogu nositi u svim prigodama i baš kao i sve “srećonoše”, ne moraju ih nikada skidati s ruke“, kaže nam Morana. Upravo su kupci glavna inspiracija Borboletinih kolekcija, a ideje pronalaze i u prirodi.

Tako možemo pronaći narukvice s djetelinom s četiri lista, zvijezdom Sjevernjačom, sedefom koji krasi unutarnji sloj školjaka našeg divnog Jadrana ili sidrom. Iako je brend prepoznat zbog končanog nakita, pokrenuli su i kolekcije od poludragog kamenja, sedefa, riječnih bisera kao i limitiranu ediciju nakita s dijamantima.

Borboleta leptir za osmijeh na licu
Raditi srcem

Možda je najveća posebnost Borbolete u tome što je bila prva na našem tržištu s kolekcijom nakita na koncu, no nije dovoljno samo jednom biti prvi, na tom počasnom mjestu treba i ostati. Upravo zato brend nastavlja s inovativnošću u dizajnu kako bi svakom novom kolekcijom prvi predstavili nešto novo na našem tržištu.

Za uspjeh nije dovoljan samo rad i trud, potrebno je uložiti svoje srce i vjerovati u uspjeh jer samo tada Borboleta nakit može biti jedna od sitnica koja iznova i iznova izmamljuje osmijehe na lica brojnih dama, djevojaka i djevojčica.

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads