Antena Zagreb ponosno nosi Superbrands znak!

Antena Zagreb ponosno nosi Superbrands znak!

Antena Zagreb, radijska postaja fokusirana na moderan sadržaj u potpunosti prilagođen slušateljima, kapitalizirala je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

“Sva istraživanja pokazuju da je Antena Zagreb definitivno najprepoznatljiviji radijski brend. Nakon više od 10 godina postojanja Antena je postala jedan od simbola Zagreba, što svakodnevno potvrđuju i slušatelji i struka.

Superbrands status dodatno je priznanje da se stvarno radi o vrhunskom brendu koji može stati uz bok svjetski poznatim brendovima.”, rekao je Davor Knežević, izvršni direktor Antene Zagreb.

Antena Zagreb ponosno nosi Superbrands znak!

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Antena Zagreb je tako izabrana za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Sve informacije o Superbrands projektu dostupne su na linku: http://superbrands.hr/

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads