Algebra Apparel modna linija – ZAISKRI SA STILOM!

Algebra Apparel modna linija – ZAISKRI SA STILOM!

Krajem prošle godine obrazovna grupacija Algebra lansirala je, inspirirana tradicionalnim college stilom slavnih svjetskih sveučilišta poput Harvarda, MIT-a, Yalea ili Oxforda, specijaliziranu modnu liniju Algebra Apparel i prvu kolekciju odjeće nazvanu ‘First Spark’.

Algebra Apparel modna linija – ZAISKRI SA STILOM!

Nastala u suradnji s modnim urednikom i stilistom Sašom Jokom, Algebra Apparel namijenjena je  Algebrinim studentima, polaznicima, simpatizerima, kao i svim modno osviještenim individualcima. Svoj modni stil Algebra definira kao moderni preppy, baziran na prepoznatljivim elementima vlastitog vizualnog identiteta, poput logotipa stiliziranog slova ‘A’ koji krasi sve modele u kolekciji u vidu našivenog amblema.

‘College stil, osim što je bezvremenski klasičan a istovremeno i super trendi, savršeno odgovara mom vlastitom stilu odijevanja i lifestyle filozofiji’, objašnjava Saša Joka.

Algebra Apparel modna linija – ZAISKRI SA STILOM!

O prvim reakcijama na Algebrinu kolekciju kaže: „Jako sam zadovoljan odličnim reakcijama kako na dizajn debitantske kolekcije ‘First Spark’ tako i na činjenicu da je Algebra lansirala vlastiti modni brend. Najširi krug ljudi pozitivno komentira da se ovaj projekt logično nadovezuje na Algebrin dosadašnji imidž’.

Linija Algebra Apparel dostupna je isključivo putem webshopa www.algebra.hr/shop. Čitav projekt djelo je Algebrinih studenata s različitih studija. U Algebri ističu da lansiranjem modne linije šire modne i lifestyle horizonte svih onih koji dijele njihovu filozofiju, te im omogućuju da u svakom trenu – zaiskre sa stilom!

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads