CineStar – Superbrand 2017/18.

cinestar-superbrand-2017/18.

CineStar – današnji svijet nezamisliv je bez filma jer on pomiče granice stvarnosti i otvara vrata nepreglednih prostora imaginacije.

EMOCIJA 

CineStar kina nude širok spektar usluga koje pružaju dodanu vrijednost korisnicima kao što su otvaranje filmova paralelno s američkim i svjetskim tržištem, CineLady projekcije za žene, CineSrijeda, Cinefan i CineHorror.

Tu su također i matineje i obiteljski paketi po povoljnijim cijenama kinoulaznica. Za sve koji su željni kulture, ali i spektakla, program pod nazivom Spektakli u CineStaru donose kulturnu scenu svjetskih metropola (opere, baleti, koncerti i sl.). Dječji rođendani također su vrlo popularni u CineStaru.

Dobro prihvaćeni CineStar loyalty program nudi brojne uštede i pogodnosti a korisnici mogu izabrati Star Club, Studentsku ili Senior karticu. Omogućena je i kupovina karata putem Interneta. Uzbudljiva iCineStar mobilna aplikacija donosi svijet filma nadohvat ruke, gdje god se korisnik nalazio.

CineStar Hrvatska ima preko 1,5 milijuna posjetitelja na internetskim stranicama, preko 237,000 sljedbenika na Facebooki, preko 21.000 na Instagramu te 1.500 pretplatnika na YouTube kanalu.

CineStar poslovnim korisnicima nudi odličan event centar, vrhunski opremljene dvorane, a sada i barove koje oni koriste za prezentacije novih proizvoda, proslave, edukacije i seminare.

cinestar-superbrand-2017/18.KVALITETA

S velikom ljubavlju prema filmu i svima onima koji film vole, tvrtke Blitz grupe zadržavaju tendenciju edukativnokulturološkog i društvenog obogaćivanja društva. Današnji svijet nezamisliv je bez filma jer on pomiče granice stvarnosti i otvara vrata nepreglednih prostora imaginacije. CineStar kina posluju pod motom “kina s pet zvjezdica” što jednostavno opisuje viziju i misiju tvrtke koja je usmjerena da posjetiteljima osigura kino doživljaj po najvećim svjetskim standardima uz prihvatljive cijene.

POUZDANOST

Odlučni u namjeri da podignu kvalitetu distribucije filma po standardima najrazvijenijih tržišta, 2003. godine Blitz ulazi na tržište kinoprikazivaštva kroz joint venture njemačke CineStar-Kieft grupe. Tako je osnovana nova tvrtka za prikazivačku djelatnost, Blitz-Ci- neStar, koja je danas vodeći kinoprikazivač u Hrvatskoj i regiji.

CineStar Zagreb u Branimir centru prvi je i najveći hrvatski multipleks, ujedno i najposjećeniji. Otvoren je u prosincu 2003. godine.

Ohrabreni njegovim velikim uspjehom, unatoč lošim prognozama svih za ulaganje u kinoprikazivaštvo, CineStar nastavlja sa širenjem te do danas otvara nove multiplekse u Hrvatskoj: CineStar Novi Zagreb, CineStar Rijeka, CineStar Zadar, CineStar Šibenik, CineStar Split Joker, CineStar Osijek, CineStar Arena Zagreb, CineStar Varaždin, CineStar Dubrovnik, CineStar Slavonski Brod i CineStar Vukovar. U 2017. godini u Hrvatskoj su otvorena dva nova multipleksa, Kaptol Boutique Cinema by CineStar Cinemas te CineStar Split 4DX.

cinestar-superbrand-2017/18.

RAZLIČITOST

Danas je unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji ukupno otvoreno 20 multipleks kina, sa 129 digitalnih dvorana i preko 20.500 kino stolica, što CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji.

Među najbolje svjetske kinoprikazivače CineStar svrstava i opremljenost kinodvorana najsuvremenijim tehnologijama i u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima što osiguravaju ekskluzivni ugovori koji dovode brendove poput IMAX-a®, 4DX-aTM, kao i vlastite CineStar inovativne standarde poput Gold Class-a® i Extreme-a®. Wall to wall platna, superioran zvuk i slika, udobna sjedala, značajke su svih CineStarovih dvorana.

cinestar-superbrand-2017/18.

JESTE LI ZNALI…

• Film “Čudo” koji potiče kulturu nenasilja među djecom, kao dio projekta “Izaberi ljubaznost” do danas je skupio preko 150.000 gledatelja i time je jedan od najgledanijih filmova posljednjih godina.
• Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu najfotografiranije je CineStarovo kino i jedna od najpopularnijih destinacija na društvenim mrežama.
• U CineStaru 4DX Mall of Split napravljen je slonfie – najveći selfie u kinu kojeg od milja zovu ‘slon od kina’. ICTA je proglasio CineStar 4DX Mall of Split najboljim novim kinom u Europi u 2018. CineStar ove godine slavi 15. rođendan i otvara svoje 15. CineStar kino i to u Puli!

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads