A što ti konzumiraš?

A što ti konzumiraš?

”A što ti konzumiraš?”
”Pa Brend kulturu, što drugo!”

Za sve vas naše drage konzumente, print ili digitalne inačice, pripremili smo 19. izdanje magazina Brend kultura i pustili ga iz redakcije na konzumaciju. Recept glasi: bilo gdje, u bilo koje vrijeme, za razonodu, istraživanje ili awareness pročitaj par stranica magazina. Kad se dojmovi slegnu javi nam se, podijeli post ili komentiraj na webu 🙂 Provjereno – debljamo znanjem i kvalitetnim informacijama! Porcija za jednu osobu iznosi: 64 stranice čistog brendiranja! Dobar tek!

Jučer smo razmišljali o danas, a danas planiramo za sutra, i to je naša stvarnost i izazov budućnosti – baratati stotinama kombinacija kako doskočiti novim načinima isticanja i pobjedama nad konkurencijom, biti bolji od jučerašnjeg ‘ja’, napredovati, profitirati, lansirati uspjeh u svom smjeru.

U težnji da budu primijećeni brendovi istražuju i pripremaju najbolje za svoju ciljnu skupinu. A na kraju dobivaju vjerne korisnike. S druge strane, uznapredovana tehnološki i ekološki, osviještena sutrašnjica koja je u trendu, postaje općenito čudno mjesto za življenje. Nepoznati ljudi nam idu u kupnju i kuhaju u našim kuhinjama, za desert jedemo umjetnost, a klinci programiraju i sklapaju male robote…

Neka nova i drugačija budućnost je pred nama, i zato ne pristajemo na kompromise, želimo najkvalitetniju moguću uslugu i proizvod, želimo razvijati vještine, obrazovati sebe i svoju djecu, učiti ih zdravom življenju i pripremiti ih da budu konkurentni na turbulentnom tržištu sutrašnjice.

No, vratimo se na početak; želja je sve više, a vremena sve manje. U fokusu je ‘sutra’, i zato Vam donosimo priče i intervjue koji će Vam pomoći u pronalasku nekih odgovora koje možda tražite; kako se provesti, gdje oglašavati, kako uštedjeti i ono najbitnije – vratiti se doma u čistu kuhinju. Blaženstvo 😉

Josipa

Tags:

  • Show Comments (0)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ads